כאב אוזנים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• כאב אוזנים
    מרב
    19/06/2008

שלום,
    אני עובדת בשטח ומרבה לנהל שיחות בניייד.
    לאחרונה אני מרגישה כאב עמום באוזןבה אני מנהלת שיחות וכן ובסביבת האוזן (בראש).
    אשמח לקבל חוו"ד והמלצה למי כדאי לפנות בנושא.
    תודה
    מרב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב אוזנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קודם כל לצמצם את הדיבור בפלאפון

ד``ר דני וולף
    19/06/2008

אצלך נורת האזהרה כבר נדלקה. הקרינה איננה מוסיפה לך בריאות. בשלב ראשון תסיקי מסקנות ותפסיקי לדבר בפלא פון בלי אמצעי הגנה. אם את חייבת לדבר, הטוב ביותר באמצעות פלאפון עם רמקול, ואם זה לא מתאפשר עם אוזניות.
    כאבי הראש שאת מרגישה בצד שאת מדברת מצביעים על כך שהקרינה האלקטרומגנטית מהפלא פון איננה תמימה ולא בלי שום תופעות בריאותיות. יחד עם זה אין לזה קשר עם סרטן. ההרגשות האלו לא קשורות לסרטן, אולם אם את פוחדת מסרטן, פני לרופא אף-אוזן-גרון, או לרופא המשפחה שלך.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב אוזניים וסלולרי

ד"ר זמיר שליט"א
    20/06/2008

מרב יקרה:
    זהו איתות אזהרה חמור, כי נזק כבר קיים.
    אי לכך, תתחילי לדבר רק עם דיבורית אישית, ולהרחיק את הטלפון מהגוף ככל האפשר, בשום אופן לא להצמידו לראש, הכי הרבה, לדבר עם רמקול, כשהטלפון רחוק מהכוף.
    לצמצם בזמן השיחה אמרנו ? זה רציני, ומחייב להבא להיזהר !!
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו