יש מצבים שהקרינה מגיעה בזרמים תועים שמגיעים מהשכן

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• יש מצבים שהקרינה מגיעה בזרמים תועים שמגיעים מהשכן
    קובי
    22/12/2021

שלום וברכה. אני מבין שעל מנת להיות רגוע בבית מבחינת קרינה, אז יש את האפשרות לבדוק את רמת הקרינה בעזרת מודד
    הנקודה היא שיש מצבים שהקרינה מגיעה בגלל זרמים תועים שמגיעים מהשכן. (מהתקרה של השכן שהחוטי חשמל עוברים ברצפה שלי, קירות משותפים). ואז נשאלת השאלה איך ניתן לבדוק רמת קרינה, אולי וכאשר אבדוק זה יהיה בזמן שהשכן לא הפעיל את הצרכן שהחוטים בבית המובלים לצרכן הם עם זרמים תועים ? ואז יוצא שאני בודק והכל תקין, אבל יתכן ועוד שעה השכן יפעיל צרכן ויגרום לזרמים תועים לזרום ועם זה להגביר את השדה מגנטי. ויתכן גם שבדקתי היום ,כל שעה אפילו. אבל יתכן ויום אחרי הבדיקה השכן התעסק עם החשמל וכתקלה מסוימת נוצרו זרמים תועים. ואז בעצם אין לדבר סוף.
    מה ניתן לעשות ? בפרט אם אני רוצה להגן על התינוקות והילדים האם יש מרחב בבית שאני יכול להניח את הלול ,מיטה לילדים,שאני יכול להיות רגוע לחלוטין שכאשר הילדים ישנים אין סיכוי שיגיע אליהם קרינה שדה מגנטי מזרמים תועים.? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפתרון הוא לרכוש מכשיר מדידה ביתי ולמדוד בשעות שונות.

רם דישון
    22/12/2021

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו