מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מרחק בין עמודי חשמל לביתשלומי24/12/2021
שלום ,באתר של הרשות להגנת הסביבה רשום מה המרחקים בין עמודי חשמל למבנים.
1) ויש שם כמה קרטריונים. קו מתח נמוך, גבוה, ועליון.
איך אני יודע לגבי החוטי החשמל שעוברים בקרוב לביתי האם זה נמוך גבוה או עליון.
2) דבר נוסף כתוב את מרחק מומלץ בין מוליך הפאזה לבניין המגורים.
אם אני גר בקומה תחתונה, ובין החוטי חשמל לקומה התחתונה יש מרחק גדול מ-6 מטר. אך בין חוטי החשמל לבניין עצמו לקומה היותר גבוהה בבניין. יש מרחק קטן מכך.
האם מה שחשוב זה מררחק החוטים מהדירה שלי. או המרחק מהבניין בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקרינה מעמודי חשמל מוגדרת כחשמל אלקטרו סטטית
שלומי24/12/20213) בנוסף קראתי בפורום מסוים שהקרינה מעמודי חשמל מוגדרת כחשמל אלקטרו סטטית ולא אלקטרומגנטית, מה כוונה אלקטרו סטטית. אני יודע שקרינה הנוצרת מחוטי חשמל נקראת קרינה אלקטרומגנטי.
4) דירות מחולקות בבניין, כאשר מעבר לקיר של חדר השינה שלי יש את הדירה של השכן. ממש מעבר לקיר שלי יש את החדר של השכן, (ללא חלל מפריד בין הקיר שלי לחדר של השכן) אני לא יודע מה הוא מחבר לתוך החשמל אצלו בחדר. גם אם נלך על המכשיר שאפשר לחבר לחשמל הביתי, שפולט הכי הרבה קרינה, כמה מרחק מהקיר המשותף נחשב לבטוח ביננו?. תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאל פסק פולט הכי הרבה קרינה בבית
שלומי25/12/20215) לפי חיפוש באינטרנט ,ראיתי שמכשיר חשמלי הביתי שפולט הכי הרבה קרינה זה האל פסק.
באחד האתרים הוא מחלק בין אל פסק קטן לאלפסק גדול. כאשר הקטן 1 מטר ,והגדול 3 מטר.
האם זה מידע אמין שצריך להישמר 3 מטר? כי כמו שכתבתי למעלה בדירה שלי יש קיר המפריד ביני לשכן. ולהשים את המיטה עד 2 מטר אפשרי. אך לא ל-3 מטר. ואני קצת חושש למקרה שהשכן הניח למשל אל פסק גדול. האם אכן צריך להתרחק 3 מטר מאל פסק גדול? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהאם אתה מכיר מכשיר שמתחבר למערכת החשמל
שלומי26/12/20216) והאם אתה מכיר מכשיר שמתחבר למערכת החשמל הביתית שפולט יותר קרינה מאל פסק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הקרינה מכל מכשירי החשמל היא אלקטרומגנטית בתדר נמוך.
רם דישון28/12/2021מי שחושב שזו קרינה אלקטרוסטטית אינו יודע על מה הוא מדבר.
אני מציע לך לרכוש מכשיר מדידה ולמדוד את הקרינה בדירה שלך. כל היתר אינו מעניין. על פי תוצאות המדידה תוכל לראות אילו מכשירים פולטים קרינה חזקה (וכדאי לכבות אותם בלילה או להרחיקם מבני הבית).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)