עמדת טעינה לרכב חשמלי מול הבית שלי..

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• עמדת טעינה לרכב חשמלי מול הבית שלי..
    לירן
    05/01/2022

שלום, מול ביתי אתמול הבחנתי בטעינה לרכב חשמלי ביתי כזה..זה ממוקדם בערך 20-25 מטר מדירתי (ממול) , האם יש סיכון כלשהו ?! האם זה כמו כל מכשיר חשמלי אחר ?! האם זה בתדר הlf ?
    בבדיקה שערכתי בביתי עם מד קרינה לא נראה שיש קרינה חשמלית .בכל הבית יש פחות ממיליגאוס. צירפתי תמונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במרחק כזה קרוב לוודאי שאין שום סיכון. אני מניח שמדדת כאשר

רם דישון
    07/01/2022

הרכב בטעינה, שאם לא כן אין משמעות למדידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בזמן המדידה הרכב לא היה בטעינה -המשך

לירן
    07/01/2022

הקרינה נפלטת רק בזמן מדידה ? הקרינה היא בתדר lf ? או שקיימים תדרים חשמלים אחרים ? ניתן להשוות את הטעינה הזאת לטעינת נייד / מכשיר חשמלי אחר מבחינת הקרינה ?
    האם הקרינה עולה גם לבתים למעלה שצמודים למטען?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקרינה נפלטת רק בזמן הטעינה

רם דישון
    09/01/2022

1. הקרינה נפלטת רק בזמן טעינה.
    2. הקרינה היא בתדר LF. אין תדרים אחרים.
    3. השוואה- השאלה אינה ברורה.
    4. הקרינה מתפשטת לכל הכיוונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה לגבי השאלה ששאלתי...

לירן.
    10/01/2022

מטען ביתי לרכב חשמלי פולט קרינה עוצמה של קרינה כמו של מטען שמטעינים איתו טלפון נייד ?! או לצורך העניין מטען של דייסון (שואב אבק ) ? ואשמח גם לדעת מהו המרחק הבטוח ממטען חשמלי לרכב ? עמיר מאתר ללא קרינה בשבילך אמר שמספיק מטר 1...אבל אתה בתשובתך רשמת לי "קרוב לוודאי "שאין בעיה במרחק של 25 מטר ..שזה משמעתי ממרחק של מטר...
    אני קצת מודאגת כי כמו שראית בתמונה הבית שלי בגובה החניון...ואם בעתיד יתקינו עוד עמדות ביתיות כאלה זה קצת ידאיג אותי..
    מודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין לא ברור. אינני מכיר מטען ביתי לרכב חשמלי. המטען לרכב נמצא בדרך כלל ברכב עצמו. והרכב מקבל

רם דישון
    15/01/2022

הזנה תלת פאזית. בכל מקרה הטוב ביותר הוא לרכוש מכשיר ולמדוד אצלך. אני התיחסתי לנתון שבשאלה- רשמת 25 מטרים. במרחק כזה בוודאי אין סיכון. עמיר התיחס כללית למרחק בטחון. אלו שני דברים שונים. בכל מקרה גם אם יוסיפו עוד עמדות טעינה במרחק כזה- אין שום בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על ההסבר המפורט לשאלתי

לירן
    15/01/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו