איזה חיבור אינטרנטי עדיף?

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• איזה חיבור אינטרנטי עדיף?
    אילה
    26/01/2022

איזה חיבור אינטרנטי עדיף מבין השניים? וויפי או לחילופין חיבור עם חוט וראוטר ליידי (לפי מה שהבנתי אם אני עובדת עם חוט הראוטר יהיה חייב להיות באותו החדר). אשמח לתשובה בהקדם כי ביום שישי הקרוב יבואו להתקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה חיבור אינטרנטי עדיף?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמובן שחיבור חוטי עדיף. רק

רם דישון
    26/01/2022

וודאי עם הטכנאי שיכבה את הוייפיי (בהנחה שאינו דרוש).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

אילה
    26/01/2022

אני מבינה אך אני עובדת שעות מרובות מול המחשב במהלך היום והראוטר ליידי.

לגבי כיבוי הוויפי על ידי הטכנאי - האם הוא חייב לכבות אותו כדי שלא תהיה קרינה? כלומר, אם הוויפי יהיה רק כאופציה בבית זה עדיין לא מומלץ וגם אם אני עובדת עם חוט יש קרינה מכך שיש וויפי גם אם הוא לא הפעלתי אותו במחשב שלי?

מקווה שברור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, יש קרינה גם כאשר לא משתמשים בוייפיי.

רם דישון
    27/01/2022

אם את רוצה את הוייפיי בתור אופציה- זה אפשרי. בררי עם הטכנאי כיצד מפעילים ומכבים את הוייפיי. יש כאלו שבעזרת מפסק ויש כאלו שדרך המחשב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו