מידע רפואי
פורומים
- פסיכיאטריה ילדים ובני נוער
- תזונת תינוקות
- קרדיולוגיה - רפואת לב
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- מדרסים בהתאמה אישית | אורטוטיקה
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- נוירופידבק - טיפול לא תרופתי
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- ליקויי למידה, טיפול בקשיים רגשיים
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- גניקולוגיה נערות
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- בישול בריאות, מתכוני בריאות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר איתמר בוצר
אורטופד ספורט ומנתח תחומי טיפול: פגיעות סחוס, פריקת כתף, קרע במיניסקוס, קרעים של הלברום, קרע ברצועה הצולבת, קרעים בגידי השרוול המסובב ועודד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- קרינה מדיבור בנייד ורגישות יתראביהו26/02/2022
שלום
רוב הזמן אני מדבר ברמקול אבל כל פעם שאני מדבר באוזן יש תוך חצי דקה כאבים בצד של הראש ובאוזן.. פעם אחת גם הרגשתי ממש זץ מאוד כואב בראש..
האם יכול להיות פלאפון לא תקין שמוציא הרבה קרינה?
והאם זה תסמין שדורש בירור רפואי כלשהו? אולי צילום?
יכול להיןת שאני רגיש לזה מאוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה שאתה רגיש לקרינה במידה נמוכה
רם דישון28/02/20221. לפי התאור הקצר שלך נראה שאתה רגיש לקרינה במידה נמוכה.
2. הפלאפון לא יכול להוציא קרינה מעבר למה שמתוכנן. אם הוא לא יהיה תקין- הוא יוציא פחות קרינה.
3. המלצתי- לדבר בנייד כמה שפחות. להשתמש באוזניות אויר, עדיפות שניה- אוזניות רגילות, עדיפות שלישית- רמקול. הסיבה היא שיתכן שהרגישות לקרינה תתגבר, ואת זה כדאי מאד למנוע ככל האפשר. מידע מפורט תוכל למצוא באתר norad4u.
4. אין היום בירור רפואי שיכול לאבחן רגישות לקרינה, אבל כמו שכתבתי- התסמינים שרשמת מעידים על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה..
אביהו04/03/2022בבירור רפואי אני מתכוון לודא שלא התפתח שם משהו כמו גידול.. כי בפעם האחרונה שדיברתי הכאב המשיך ללוות אותי ביומיים שאחרי..
ותודה על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידול מתפתח לאורך שנים רבות.
רם דישון06/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר מודד קרינה
מרחק ביטחון מבחינת קרינה ממכונה במפעל ייצור
האם יש סכנה מכרטיס אשראי wifi
מרחק ביטחון מבחינת קרינה
חימום מתכת במיקרוגל ונגעתי בזה
קרינה מדיבור בנייד ורגישות יתר
האם קיים סיכון שקרנית החדר מגיעה לדירה
באיזה דרך הגוף סופג פחות קרינה אם בכלל
ייעוץ לגבי אנטנה סלולרית בקרבת דירה חדשה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?