מרחק מפלאפון בהריון

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מרחק מפלאפון בהריון
    עדי
    23/05/2022

שלום, אני ממש ממש בתחילת הריון ויוצא לי הרבה להיות בפלאפון, רציתי לדעת אם המטרה במרחק מהפלאפון זה שזה יהיה רחוק מאיזור הבטן וכך ישמור על העובר או שגם קרבה לראש שלי זה לא טוב בהריון?
    כלומר מרחק מפלאפון בהריון צריך להיות דוקא מרחק מהבטן, או מכל הגוף? קרינה שקרובה לראש משפיעה גם על איזור הבטן? מקווה שהצלחתי לחדד את כוונתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרחק מפלאפון בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינני מכיר מחקרים בנושא, אבל

רם דישון
    23/05/2022

ההגיון אומר שהקרינה נבלעת ברקמות סביב הרחם ולעובר יגיע מעט מאד. ככלל, רצוי להרחיק את הפלאפון מהגוף ככל האפשר. עדיף בתיק ולא על הגוף. שיחות רצוי לנהל באמצעות אוזניה או רמקול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה שלי האם בהריון חשוב המרחק של הטלפון מהבטן או מכלל הגוף?

עדי
    23/05/2022

ולגבי לשים בתיק, אם התיק על הגב אז זה בעצם כמו לשים בכיס, לא?
    ומתי הפלאפון מקרין יותר, בזמן שיחה או בזמן גלישה באינטרנט או כשאין בו שימוש אך הנתונים דולקים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלוי בגורמים רבים אבל מקרין באותה עוצמה

רם דישון
    24/05/2022

1. מכל הגוף, ובמיוחד מהבטן.
    2. עדיין בתיק מעט יותר רחוק מאשר בכיס.
    3. תלוי בגורמים רבים, אבל מקרין באותה עוצמה בקירוב בכל המצבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו