קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה
    רונן
    21/06/2008

ברדיוס של כ 500 מ' במקום עבודתי קיימות כ 10 אנטנות סלולריות בעוצמות שונות :
    על גג המבנה בו אני עובדת 2 אנטנות של מירס בעוצמות של 2 ו 4
    אנטנה נוספת במרחק של כ 500 מ' עם עוצמה של 49
    כמו כן אני יושבת 10 שעות מול 2 מסכי מחשב מהסוג הישן והגדול ומדפסת לייזר גדולה.
    כבר חליתי פעם אחת בסרטן וכל הנ"ל מפחידים אותי.
    האם יש סיבה לדאגה?
    תודה
    זרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה בסביבות המשרד

ד"ר זמיר שליט"א
    21/06/2008

זרי יקרה:
    את לא מונה את האמטנות לייד החלונות, באיזה מרחקים ומה העוצמות אם את יודעת. האנטנות על הגג אינן מסוכנות לך וליתר עמיתייך, כי הן מקרינות על הבתים בסביבה, ולא כלפי מטה.
    אנטנה עלולה להיות מסוכנת, אם את רואה אותה מחלון המשרד, או הבית, והיא ממש קרובה.
    לכן אם תשיגי נתוני כל אנטנה (סקר בטיחות, היתר הקמה והיתר הפעלה,) אוכל להיות יותר ספציפי. נתונים אלה תקבלי מהמשרד להגנת הסביבה טל, 02-649-5869 ולא להזכיר שאני מעורב בזה, כי יש לי איתם חילוקי דעות על לא מעט אנטנות.
    שתקבלי את הנתונים בדוא"ל, אנא שלחי אלי [email protected], ורצוי לשרטט תרשים פשוט להראות מה והיכן ובאיזה מרחק (כל אנטנה, והבתים בסביבה). אם יש נתונים אלה, המהנדס המומחה שלנו, יודיע לך את הסיכון כן או לא מכל אנטנה.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו