מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מטון בטעינה, וונכשיר סיפאפעומר30/06/2022
היי, אני בן 22 ולאחרונה שאני בטלפון שהוא בטעינה כואב לי הראש, דיברתי על זה עם חברים שלי והם לא מאמינים שהקרינה מזיקה אלה שהכאב ראש הוא מהמפייה במסך.
קניתי מכשיר מודד קרינה וראיתי שהטלפון בטעינה פולט בערך 400 uv של e feild והמודד קרינה מתחיל לצפצף אחרי 40 ,אבא שלי גם לא חושב שזה מסוכן רציתי לדעת מה דעתך, האם הכאבי ראש נגרמים בגלל זה, והאם זה מסוכן ומזיק.
שאלתי השנייה היא יש לי דום נשימה בשינה ואני ישן עם מכשיר סיפאפ, המכשיר לא צמוד לראש אבל הוא פולט כמויות קרינה גבוהות ויוצא שאפילו שיש הבדל של חצי מטר בין המכשיר למיטה אז עדיין יש בסביבות 100 uv של e faild באיזור המיטה שלי ואז יוצא שאני ישן עם הקרינה הזאת אז רציתי לדעת האם זה מזיק?
ושאלה אחרונה מה ההבדל בין e faild ל h faild ומה יותר מזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה היא ליחדית מידה V/m
עומר01/07/2022.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם אתה חש בכאבי ראש כשאתה משוחח בנייד
רם דישון02/07/20221. האם אתה חש בכאבי ראש כשאתה משוחח בנייד כשהוא אינו בטעינה? זו שאלת המפתח.
2. באיזה תדר מד הקרינה פועל? רדיו או רשת?
3. כל ערך מתחת ל-1 V/m הוא תקין, אבל אם אתה סובל מכאבי ראש- הערך הזה גבוה מדי. ראה באתר norad4u- יש בו מידע רב שעשוי לעזור לך.
4. לגבי ההבדל בין שדה E ושדה H- קצרה היריעה כאן. הם קשורים אחד בשני ואין אחד ללא השני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)