קרינה מטון בטעינה, וונכשיר סיפאפ

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מטון בטעינה, וונכשיר סיפאפ
    עומר
    30/06/2022

היי, אני בן 22 ולאחרונה שאני בטלפון שהוא בטעינה כואב לי הראש, דיברתי על זה עם חברים שלי והם לא מאמינים שהקרינה מזיקה אלה שהכאב ראש הוא מהמפייה במסך.
    קניתי מכשיר מודד קרינה וראיתי שהטלפון בטעינה פולט בערך 400 uv של e feild והמודד קרינה מתחיל לצפצף אחרי 40 ,אבא שלי גם לא חושב שזה מסוכן רציתי לדעת מה דעתך, האם הכאבי ראש נגרמים בגלל זה, והאם זה מסוכן ומזיק.
    שאלתי השנייה היא יש לי דום נשימה בשינה ואני ישן עם מכשיר סיפאפ, המכשיר לא צמוד לראש אבל הוא פולט כמויות קרינה גבוהות ויוצא שאפילו שיש הבדל של חצי מטר בין המכשיר למיטה אז עדיין יש בסביבות 100 uv של e faild באיזור המיטה שלי ואז יוצא שאני ישן עם הקרינה הזאת אז רציתי לדעת האם זה מזיק?
    ושאלה אחרונה מה ההבדל בין e faild ל h faild ומה יותר מזיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכוונה היא ליחדית מידה V/m

עומר
    01/07/2022

.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אתה חש בכאבי ראש כשאתה משוחח בנייד

רם דישון
    02/07/2022

1. האם אתה חש בכאבי ראש כשאתה משוחח בנייד כשהוא אינו בטעינה? זו שאלת המפתח.
    2. באיזה תדר מד הקרינה פועל? רדיו או רשת?
    3. כל ערך מתחת ל-1 V/m הוא תקין, אבל אם אתה סובל מכאבי ראש- הערך הזה גבוה מדי. ראה באתר norad4u- יש בו מידע רב שעשוי לעזור לך.
    4. לגבי ההבדל בין שדה E ושדה H- קצרה היריעה כאן. הם קשורים אחד בשני ואין אחד ללא השני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו