מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתקן גישה אלחוטי ליד חדר ילדיםמיכאל ר.02/07/2022
שלום,
רכשנו דירה בבניין שעבר פינוי בינוי לפני כשנה,
לפני מספר ימים סוף סוף נכנסנו לדירה וגילינו שממש כמה מטרים בודדים מול חלון של חדרי ילדים בבניין הסמוך יש מתקן גישה אלחוטי.
אני לא מודד מוסמך אבל יש לי מכשיר מדידה בסיסי.
שיודע למדוד לפי דעתי עד 1.000 milliwatts per square meter as a peak.
בבדיקה שעשיתי המכשיר ציפצף במקסימום.
אותנו זה מאוד מלחיץ במאוחד שרק נכנסנו לדירה ומדובר גם בילדים.
האם יש לנו ממה לחשוש?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתונים נוספים
מיכאל ר.04/07/2022המכשיר איתו עשיתי בדיקה הוא עובד בתווך מ20-MHz עד.6GHz
לפי מכשיר קיימת קרינה מעל 20.000 mW m2
ממתקן גישה אלחוטי, בחדר ילדים, אני נזמין (כי זה מקסימום שמכשיר שלי יכול למדוד)
אנו נזמין בודק מוסמך כדי לדעת קצת יותר פרטים,
האם קרינה מעל 20000 mW m2 היא מותרת באזור מגורים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הקרינה שנמדדה היא מעל הגבול העליון
רם דישון04/07/20221. הקרינה שנמדדה היא מעל הגבול העליון של המכשיר. זה לא 1.0 אלא יותר גבוה.
2. אם התוצאה של 20 מיליואט למטר רבוע היא אמינה- צריך למגן את החלון (רשת מתכתית).
3. במקום להזמין מודד, עדיף לרכוש מכשיר מדידה ולמדוד לבד. אני ממליץ על הקורנט, ראה באתר norad4u.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)