הבדלים - חייבת לדעת

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• הבדלים - חייבת לדעת
    ד"ר חסן
    22/06/2008

שלום,

מבין 3 האופציות - דיבור בסלולרי, דיבור בעזרת אוזניית BLUETOOTH או דיבור באמצעות אוזנייה רגילה - מה הכי פחות מזיק? אני מדברת הרבה בנייד ויש לי לאחרונה כאבי ראש ואוזניים. אני מעוניינת לעבור לשוחח עם אוזנייה (רגילה או BT) ורוצה להיות בטוחה שאני עוברת לציוד הכי פחות מסוכן. תודה למומחים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדלים - חייבת לדעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדלים בין אוזניות

ד"ר זמיר שליט"א
    22/06/2008

מישהי יקירתי:
    ראשית ראי את כאבי הראש כנורה אדומה שנדלקה, והפסיקי מייד את השיחות ללא אוזנית.את בסיכון כבר.
    איזה אוזנית לבחור ?
    הרגילה, מפחיתה את הקרינה פי 20. אבל הטלפון לא משדר באותה עוצמה כל הזמן: כשהקליטה טובה (לייד אנטנה, לייד חלון פתוח, וכיוב') האנטנה של השרת תורה לטלפון שלך לשדר חלש, נניח על 10 יחידות, ואז הקרינה לראשך תהייה 0.5 יחידות, אבל אם תדברי מחניון תת קרקעי עם הבייבי סיטר שלך, הקרינה עלולה להיות 500 יחידות, ואז לאוזנית יגיעו 25 יחידות. לעומת זה האוזנית "שן כחולה" BT, משדרת כ- 1 יחידה כל הזמן. לדעתי היא טובה ובטוחה יחסית. ניתן לדבר גם עם רמקול, כשהטלפון ביד במרחק יד מהראש, הקרינה לראש תהיה אפסית.
    תוכלי לבחור בין האופציות, העיקר שהטלפון יהיה רחוק מהגוף, ובשום אופן לא צמוד לראש.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו