מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מרחק סביר ממשדרסרגיי17/07/2022
שלום
אני משתמש בציוד שמשדר ברציפות בעוצמה של 30W ע"י אנטנה של 5DBi. לפי הנחיות של FCC אני מסיק שהמרחק הבטוח מהאנטנה הוא 2 מטרים. אשמח שתעזרו לי ותאשרו לי אם אני טועה, ואם כן, אז מה המרחק הבטוח מהאנטנה. מצורפת תמונה של הרכיב הפנימי בבקר.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההנחיות של הFCC בנושא אינן שוות מאומה
רם דישון19/07/2022ההנחיות של ה- FCC בנושא אינן שוות מאומה. מרחק בטחון ממשדר כזה (30W, ברציפות) הוא עשרות מטרים לפחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תכתובת
סרגיי19/07/2022עשרות מטרים?! אבוי, אני נמצא לפעמים ממש קרוב, אם לא צמוד לזה. תוכל ממש בקצרה לומר למה אי אפשר להתייחס להנחיות ה-FCC? אני מניח שההנחיות שלך פה הן מחמירות וטוב שכך, אך תעזור לי הנחיה למרחק סביר מהבקר כך שבהערכה גסה מאוד עוצמת הקרינה תהיה לכל היותר לדוגמה כמו של טלפון נייד בזמן שיחה במצב רמקול כך שהוא 20 ס"מ ממני בערך (משהו שהרבה אנשים נחשפים אליו כל יום, גם אם יש בכך קרינה). אגב, אני גם מוכן להגיע אליך לבדיקת קרינה למוצר הזה, אם אתה מציע כאלה. תודה רבה מראש על תגובה שתעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ראה נא, המשדר שלך משדר 30 וואט.
רם דישון20/07/2022טלפון נייד אופיני משדר חצי ואט, דהיינו פי 60 פחות. אם מרחק בטחון מהנייד הוא חצי מטר, מרחק הביטחון מהמשדר שלך הוא פי 8 לערך. צריך להביא בחשבון גם את שבח האנטנה. אינני יודע את הכיוון שלה ביחס אליך, אז ניקח 5 dBi, שזה פי 3, ונגיע לפחות ל-12 מטר. ה-FCC מתיחס לסף בטיחות גבוה מאד שמזה זמן רב אינו רלוונטי בעולם (כן, דווקא ארה״ב מפגרת בנושא זה). הפתרון שאני רואה הוא לשים מיגון מתכתי (רשת פשוטה) בינך לבין האנטנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)