החלפת הראווטר הביתי עם הנקודה החמה של הסלולרי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• החלפת הראווטר הביתי עם הנקודה החמה של הסלולרי
    יעל
    17/07/2022

הי,
    יש לי חבילת גלישה גדולה בסלולרי, וחשבתי מטעמי עלות לחסוך את ה 100+ שח בחודש (עלות של הספק והתשתית) ולהשתמש בבית באינטרנט רק בעזרת הנקודה החמה של הסלולרי.
    אני רוצה לחסוך, אבל לא על חשבון הבריאות, ורציתי להבין מה ההשלכות הבריאותיות מבחינת הקרינה..
    לפי כמה הודעות פה, הבנתי שהקרינה מהנקודה החמה אכן יותר חזקה מהקרינה של הראוטור של בזק, אבל:
    1. אם אני מקפידה לשמור על מטר ביני לבין הסלולרי, זה אמור להיות בסדר מבחינה בריאותית ?
    2. מה לגבי שיחות נכנסות שמגיעות לסלולרי בזמן שאני מחוברת לנקודה החמה ? אני אמורה לכבות את הנקודה החמה עם כל שיחה שנכנסת ?? אם אני לא מכבה, זה יכול להיות מסוכן ? (אני מקבלת שיחות עם אוזניה חוטית)

תודה רבה !
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בנקודה חמה שווה ערך לשיחה רצופה. אכן, שמרי מרחק של מטר לפחות מהנייד.

רם דישון
    19/07/2022

השידור קצת יותר חזק מראוטר רגיל. אם נכנסת שיחה בזמן השימוש, הנייד נותן עדיפות לשיחה אבל ההספק לא יכול לעלות מעל מה שהיה קודם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו