מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החלפת הראווטר הביתי עם הנקודה החמה של הסלולרייעל17/07/2022
הי,
יש לי חבילת גלישה גדולה בסלולרי, וחשבתי מטעמי עלות לחסוך את ה 100+ שח בחודש (עלות של הספק והתשתית) ולהשתמש בבית באינטרנט רק בעזרת הנקודה החמה של הסלולרי.
אני רוצה לחסוך, אבל לא על חשבון הבריאות, ורציתי להבין מה ההשלכות הבריאותיות מבחינת הקרינה..
לפי כמה הודעות פה, הבנתי שהקרינה מהנקודה החמה אכן יותר חזקה מהקרינה של הראוטור של בזק, אבל:
1. אם אני מקפידה לשמור על מטר ביני לבין הסלולרי, זה אמור להיות בסדר מבחינה בריאותית ?
2. מה לגבי שיחות נכנסות שמגיעות לסלולרי בזמן שאני מחוברת לנקודה החמה ? אני אמורה לכבות את הנקודה החמה עם כל שיחה שנכנסת ?? אם אני לא מכבה, זה יכול להיות מסוכן ? (אני מקבלת שיחות עם אוזניה חוטית)
תודה רבה !
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שימוש בנקודה חמה שווה ערך לשיחה רצופה. אכן, שמרי מרחק של מטר לפחות מהנייד.
רם דישון19/07/2022השידור קצת יותר חזק מראוטר רגיל. אם נכנסת שיחה בזמן השימוש, הנייד נותן עדיפות לשיחה אבל ההספק לא יכול לעלות מעל מה שהיה קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)