אינדיקציה לקרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אינדיקציה לקרינה
    שלמה
    27/10/2022

אני עובד במקום שבו עוד חברות ואחת מהן עוסקות בענייני תשדורת. שוחחתי עם אחד העובדים שם והוא אמר שיש שם אנטנות שמשדרות כל מיני דברים בעוצמות של החל ממילי וואטים ועד 150 וואט בגבול התחתון של UHF (ולא, ענייני תקן לא מעניין אותם) השאלה שלי: האם יש לי אינדיקציה של הרגשת חום או כל דבר אחר שיתן לי סימן שאני נמצא ברדיוס של עוצמה ממש גבוהה? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינדיקציה לקרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאשר תרגיש משהו גופני, זה יהיה מאוחר מדי.

רם דישון
    29/10/2022

מומלץ לרכוש מכשיר מדידה אישי, אבל חשוב לדעת מהו התדר הנמוך ביותר שמשודר. לאחר מכן אוכל להמליץ על מכשיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 430-433Mhz זה התחתון

שלמה
    29/10/2022

כשאני משוחח בנייד מספר דקות אני עלול להרגיש את החום מהמכשיר, לא כך במקרה זה? מבחינת אינדיקציה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 1. החום אומר שהמכשיר משדר בעוצמה גבוהה יחסית, אבל כאן מדובר בסלולרי.

רם דישון
    31/10/2022

2. בתדר הנמוך (סביב 433 מגהרץ) לא נראה לי שמישהו מורשה לשדר בהספקים שנקבת.
    3. המד מדגם קורנט מתאים לתדר הזה. ראה באתר norad4u.
    4. המד הזה מכסה את כל תחום התדרים, החל מ-100 מגהרץ ועד 8 גיגהרץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו