מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מדידה עם מד קרינהלי09/11/2022
שלום,
שכרתי מד קרינה קורנט על מנת למדוד את הקרינה של הראוטר.
בהוראות שניתנו לי עם המד, נכתב כי יש לבצע את המדידה במרחק של 1.5 מטר מהמשדר לכל הפחות. כאשר אני מודדת במרחק כזה הערכים הינם פחות מ-1 מיליוואט אולם כאשר אני מודדת במרחק של כחצי מטר הערכים קופצים ל-5 מיליוואט. האם הבדיקה במרחק של חצי מטר אכן משקפת את הקרינה במרחק זה או שיש להתיייחס רק לערך שיצא לי בבדיקה של מטר וחצי?
מאוד חוששת כי יש לי תינוק בסלון וקורה שהוא יושב במרחק של פחות ממטר מהראוטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מראוטר
דניאל11/11/20221 מיליוואט למטר רבוע
אומר 0.1 מיקרו וואט לסמ"ר.
ממליץ לשמור מרחק 1.5 מטר מה ראוטר. ניתן להגביה את הראוטר לכיוון התקרה. לשים מאחורי המזנון בסלון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלה נוספת על קרינה בצד השני של הקיר
לי11/11/2022תודה. האם הגיוני שאותם הערכים יהיו גם בצד בשני של הקיר? (קיר גבס פנימי). חשבתי שהקיר מנחית את מרבית הקרינה והופתעתי לגלות שגם בצד השני יש קרינה. אם ילד ישן מעברו השני של הקיר משך 3 חודשים כשהערכים שם הגיעו ל1-2 מיליוואט האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראוטר - קרינה
דניאל קרינה11/11/2022קיר גבס לא ממש מנחית קרינה אלמ"ג - יחד עם זאת, הניצבים בקיר הגבס כן..
לא יודע להגיד על הקרינה מסוכנת / או שלא מסוכנת..
יש מדען שאמר שעד 1 מיקרו ואט לסמ"ר הכל תקין !!
בכל מקרה, ברגע ששמת לב וביצעת מדידה (וגם אם לא) טוב שהרחקת ושאת שומרת מרחק של 1.5 מטר מהראוטר.
תמיד בבריאות ואושר !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)