מדידה עם מד קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מדידה עם מד קרינה
    לי
    09/11/2022

שלום,
    שכרתי מד קרינה קורנט על מנת למדוד את הקרינה של הראוטר.
    בהוראות שניתנו לי עם המד, נכתב כי יש לבצע את המדידה במרחק של 1.5 מטר מהמשדר לכל הפחות. כאשר אני מודדת במרחק כזה הערכים הינם פחות מ-1 מיליוואט אולם כאשר אני מודדת במרחק של כחצי מטר הערכים קופצים ל-5 מיליוואט. האם הבדיקה במרחק של חצי מטר אכן משקפת את הקרינה במרחק זה או שיש להתיייחס רק לערך שיצא לי בבדיקה של מטר וחצי?
    מאוד חוששת כי יש לי תינוק בסלון וקורה שהוא יושב במרחק של פחות ממטר מהראוטר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדידה עם מד קרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מראוטר

דניאל
    11/11/2022

1 מיליוואט למטר רבוע
    אומר 0.1 מיקרו וואט לסמ"ר.
    ממליץ לשמור מרחק 1.5 מטר מה ראוטר. ניתן להגביה את הראוטר לכיוון התקרה. לשים מאחורי המזנון בסלון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. שאלה נוספת על קרינה בצד השני של הקיר

לי
    11/11/2022

תודה. האם הגיוני שאותם הערכים יהיו גם בצד בשני של הקיר? (קיר גבס פנימי). חשבתי שהקיר מנחית את מרבית הקרינה והופתעתי לגלות שגם בצד השני יש קרינה. אם ילד ישן מעברו השני של הקיר משך 3 חודשים כשהערכים שם הגיעו ל1-2 מיליוואט האם זה מסוכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראוטר - קרינה

דניאל קרינה
    11/11/2022

קיר גבס לא ממש מנחית קרינה אלמ"ג - יחד עם זאת, הניצבים בקיר הגבס כן..
    לא יודע להגיד על הקרינה מסוכנת / או שלא מסוכנת..
    יש מדען שאמר שעד 1 מיקרו ואט לסמ"ר הכל תקין !!
    בכל מקרה, ברגע ששמת לב וביצעת מדידה (וגם אם לא) טוב שהרחקת ושאת שומרת מרחק של 1.5 מטר מהראוטר.

תמיד בבריאות ואושר !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו