היי שאלה לגבי קרינה ברכב

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• היי שאלה לגבי קרינה ברכב
    נתנאל
    08/01/2023

יש לי שאלה אני חצי מהיום מדבר בטלפון ברכב ונמצא עם מחשב נייד האם זה מסוכן לבריאות?
    ואם כן האם יש דרך להפחית קרינה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי שאלה לגבי קרינה ברכב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם אתה מדבר ברכב בנייד זה רע

רם דישון
    09/01/2023

אם אתה מדבר ברכב בנייד- זה רע. אם אתה מדבר באמצעות המרכת המולטימדיה ברכב- יש לשער שהאנטנה בחוץ וזה פחות רע. הדרך להפחית את הקרינה היא להשתמש רק במערכת של הרכב (נדרש סים נפרד) ואז האנטנה בחוץ, ללא שימוש בניד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי

נתנאל כהן
    11/01/2023

היי הכוונה לא שאני מדבאר שאני נוסע אני עוצר באיזה מקופ ומדבר בצד השאלה אם זה מסוכן מבחינה בריאותית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקרה כזה ההמלצה היא

רם דישון
    13/01/2023

להשתמש ברמקול או באוזניות. רצוי לא להצמיד את הנייד לאוזן. ואם כן מצמידים את הנייד לאוזן- להחילף צד כל כמה דקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו