קרינה מקבל מתח גבוה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מקבל מתח גבוה
    מרב
    02/02/2023

שלום אדוני,
    רציתי בבקשה לבדוק איתך מדידת קרינה בדירה שחשבתי לשכור. מדדנו בעזרת מכשיר מדידת קרינה והתוצאה היתה 12.42 פלוס מינוס בכל הדירה. אשמח לדעת האם זה בטווח הנורמה או לא? והאם יש לכך השלכות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מקבל מתח גבוה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבל - תיקון

מרב
    02/02/2023

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות.

רם דישון
    03/02/2023

1. לא תקין.
    2. נראה לי חיבור לא נכון של האפסים וההארקות בדירה (איפוס כפול). ניתן לפתרון. הסבי את תשומת לב בעל הדירה שכדאי לו לפתור את הבעיה. חשמלאי מוסמך ידע לעשות זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לי לציין שמדובר בקו מתח גבוה

מרב
    05/02/2023

שלום אדוני,
    קודם כל תודה עבור התשובה.
    חשוב לי לציין שמדובר בקו מתח גבוה במרחק 2.82 מ' מקו בניין. המדידה נעשתה במרכז הסלון של הדירה, שזה בערך 5 מ' מהכבלים החיצוניים (12.42 מיליגאוס כפי שציינתי קודם).
    האם דבר כזה ניתן לפיתרון ברמת הדירה / בעל הדירה או שזה לטיפול של חברת החשמל?
    תודה מראש שוב, מרב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם הערכים גבוהים בכל הדירה,

רם דישון
    07/02/2023

ולא משתנים כאשר מתרחקים מקו המתח, הבעיה ככל הנראה בדירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו