האם יש קרינה מריקליינר חשמלי בספה?

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• האם יש קרינה מריקליינר חשמלי בספה?
    אבי
    21/02/2023

שלום רב.
    הבנתי מתשובתך לאחרים ששאלו בפורום שיש צורך למדוד אם יש קרינה אך השאלה שלי היא-האם יש קרינה מריקליינר חשמלי כשהוא לא מופעל אלא רק מקבל מתח קבוע למנוע או שבכל מקרה גם אם לא מפעילים את המנוע של הריקליינר ובגלל שיש מתח קבוע למנוע אז יש קרינה כל הזמן?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ניתן לדעת. חייבים למדוד.

רם דישון
    24/02/2023

תלוי איך תוכנן הריקליינר. בכל מקרה מאחר ולא יושבים עליו שעות רבות, לא הייתי מיחס חשיבות לקרינה ממנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במידה ואני מודד

אבי
    26/02/2023

מה הם הערכים הכי טובים שצריכים לצאת כשהריקליינר מחובר לחשמל אך לא עובד ומה הם הערכים הכי טובים שצריכים לצאת כשהריקליינר עובד?
    אני זוכר שזה נמדד במיליגאוס אם אינני טועה.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסף הוא 2 מיליגאוס. אם בשעה שהריקליינר פועל זה יותר גבוה-

רם דישון
    26/02/2023

השאלה היא כמה זמן. הממוצע היממתי הוא פחות מ- 4 מיליגאוס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השכרתי מכשיר והלכתי למדוד

אבי
    28/02/2023

ולשמחתי גיליתי שגם כשהריקליינר עובד אין שום קרינה באזור המושבים.המקום היחידי שמדדתי 5 מיליגאוס הוא בכניסה של השנאי של הריקליינר שיושב על הרצפה וביציאה מהשנאי גם כשהריקליינר עובד אין שום מדידה.גם הקרינה של 5 מיליגאוס בכניסה של השנאי נמדדת אך ורק כשהריקליינר עובד.
    אגב,האם אפשר להסתמך על מד הקרינה שהשכרתי מסוג קורנט אם אינני טועה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן. הקורנט אמין והמצב עם הריקליינר תקין.

רם דישון
    01/03/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו