מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יש קרינה מריקליינר חשמלי בספה?אבי21/02/2023
שלום רב.
הבנתי מתשובתך לאחרים ששאלו בפורום שיש צורך למדוד אם יש קרינה אך השאלה שלי היא-האם יש קרינה מריקליינר חשמלי כשהוא לא מופעל אלא רק מקבל מתח קבוע למנוע או שבכל מקרה גם אם לא מפעילים את המנוע של הריקליינר ובגלל שיש מתח קבוע למנוע אז יש קרינה כל הזמן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא ניתן לדעת. חייבים למדוד.
רם דישון24/02/2023תלוי איך תוכנן הריקליינר. בכל מקרה מאחר ולא יושבים עליו שעות רבות, לא הייתי מיחס חשיבות לקרינה ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה ואני מודד
אבי26/02/2023מה הם הערכים הכי טובים שצריכים לצאת כשהריקליינר מחובר לחשמל אך לא עובד ומה הם הערכים הכי טובים שצריכים לצאת כשהריקליינר עובד?
אני זוכר שזה נמדד במיליגאוס אם אינני טועה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הסף הוא 2 מיליגאוס. אם בשעה שהריקליינר פועל זה יותר גבוה-
רם דישון26/02/2023השאלה היא כמה זמן. הממוצע היממתי הוא פחות מ- 4 מיליגאוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשכרתי מכשיר והלכתי למדוד
אבי28/02/2023ולשמחתי גיליתי שגם כשהריקליינר עובד אין שום קרינה באזור המושבים.המקום היחידי שמדדתי 5 מיליגאוס הוא בכניסה של השנאי של הריקליינר שיושב על הרצפה וביציאה מהשנאי גם כשהריקליינר עובד אין שום מדידה.גם הקרינה של 5 מיליגאוס בכניסה של השנאי נמדדת אך ורק כשהריקליינר עובד.
אגב,האם אפשר להסתמך על מד הקרינה שהשכרתי מסוג קורנט אם אינני טועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן. הקורנט אמין והמצב עם הריקליינר תקין.
רם דישון01/03/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)