מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שמתי לב שהרבה פעמים שאתה נשאל על אנטנותמיכל08/05/2023
היי, שמתי לב שהרבה פעמים שאתה נשאל על אנטנות וקרינתם אתה שואל אם רואים אותם מהחלון אז שאלתי היא. אנטנה שלצורך העניין נמצאת מעל בניין שאני נמצאת בו )( שאינני רואה אותה)פחות מקרינה מאשר אנטנה שנמצאת יותר רחוק מהיכן שאני נמצאת שאני כן רואה דרך החלון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מאנטנה סלולרית
דניאל שוורצברג09/05/2023שלום מיכל,
נכון, בעיקרון, כל מי שגר מתחת לאנטנות הסלולריות, הקרינה הצפויה בתוך דירת המגורים, תהיה הרבה יותר נמוכה, מאשר, האנטנה תהיה מול דירת המגורים.
בנוסף, לכל אנטנה יש זוויות שידור ולכן, אם אנחנו נמצאים מצידו האחורי של האנטנה (תלוי במרחק) אז, הקרינה תהיה הרבה יותר נמוכה.
נוסף לכל האמור, קירות המבנה מנחיתות הרבה מאוד את הקרינה שחודרת לתוך הדירה ויש גורמים נוספים.
מה שנאמר כאן הרבה פעמים, שבסופו של דבר, אין תחליף לביצוע מדידת קרינה בפועל בתוך דירת המגורים ולפי הנתונים שייתקבלו ניתן לקבל החלטות.
כלומר, גם אם רואים את האנטנה מול המבנה - ייתכן והקרינה בדירה תהיה נמוכה ועומדת בהמלצות של רגישים לקרינה.
תמיד בבריאות ואושר !
דניאל שוורצברג - יועץ (מומחה) קרינה אלמ"ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)