שמתי לב שהרבה פעמים שאתה נשאל על אנטנות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שמתי לב שהרבה פעמים שאתה נשאל על אנטנות
    מיכל
    08/05/2023

היי, שמתי לב שהרבה פעמים שאתה נשאל על אנטנות וקרינתם אתה שואל אם רואים אותם מהחלון אז שאלתי היא. אנטנה שלצורך העניין נמצאת מעל בניין שאני נמצאת בו )( שאינני רואה אותה)פחות מקרינה מאשר אנטנה שנמצאת יותר רחוק מהיכן שאני נמצאת שאני כן רואה דרך החלון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מאנטנה סלולרית

דניאל שוורצברג
    09/05/2023

שלום מיכל,

נכון, בעיקרון, כל מי שגר מתחת לאנטנות הסלולריות, הקרינה הצפויה בתוך דירת המגורים, תהיה הרבה יותר נמוכה, מאשר, האנטנה תהיה מול דירת המגורים.
    בנוסף, לכל אנטנה יש זוויות שידור ולכן, אם אנחנו נמצאים מצידו האחורי של האנטנה (תלוי במרחק) אז, הקרינה תהיה הרבה יותר נמוכה.
    נוסף לכל האמור, קירות המבנה מנחיתות הרבה מאוד את הקרינה שחודרת לתוך הדירה ויש גורמים נוספים.
    מה שנאמר כאן הרבה פעמים, שבסופו של דבר, אין תחליף לביצוע מדידת קרינה בפועל בתוך דירת המגורים ולפי הנתונים שייתקבלו ניתן לקבל החלטות.
    כלומר, גם אם רואים את האנטנה מול המבנה - ייתכן והקרינה בדירה תהיה נמוכה ועומדת בהמלצות של רגישים לקרינה.

תמיד בבריאות ואושר !
    דניאל שוורצברג - יועץ (מומחה) קרינה אלמ"ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו