מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלות בקשר לטלפון אלחוטישגיתוש30/06/2008
קראתי קצת את מה שכתוב כאן בפורום לגבי טלפונים אלחוטיים. אני מחפשת טלפון אלחוטי, והבנתי שטלפונים בטכנולוגיית dect הם המסוכנים יותר. התעניינתי בטלפון שהוא לא בטכנולוגיה זו, ומשדר 2.4 ג'יגה. לפי מה שהבנתי זה אמנם לא טכנולוגיית dect אבל הקרינה של עוצמה כזו היא ממש גבוהה. לעומת זאת ראיתי טל' כן בטכנולוגית DECT אבל משדר 1.8 ג'יגה. יצאתי מאוד מבולבלת. המוכרים בחנות חשבו שאני לא נורמלית כי שאלתי על רמות קרינה והם לא הבינו מה אני רוצה מהם. איזה טל' אלחוטי הייתם ממליצים לי לקנות? האם טל' אלחוטי שיש לו שלוחה הוא מקרין יותר? הרי שתי השלוחות רחוקות אחת מהשנייה. ומישהו כאן המליץ להדביק על הטל' משהו שלא הבנתי בדיוק מה הוא. (משהו ששמים כל חלונות). למה התכוון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל טלפון אלחוטי בתדירות מעל 1 ג'יגה
ד``ר דני וולף02/07/2008את מבלבלת קצת את היוצרות. תדירות איננה עוצמת קרינה.
ככלל הטלפונים האלחוטיים מהדור החדש, שתדירות הקרינה שלהם היא מעל 1 גי'גה, בדרך כלל 1.8 עד 2.4 ג'יגה מסוכנים לבריאות. פן נוסף היא עוצמת הקרינה, והיא שונה מטלפון לטלפון, ולא משנה אם מדובר בטכנולוגיית דקט או אחרת, אלא בעוצמת הקרינה.
הטלפונים האלחוטיים הישנים, (שייכים להיסטוריה וקשה להשיגם) השתמשו בקרינה בתדירות נמוכה יותר והם פחות מסוכנים, אולם טווח הקליטה שלהם גם כן פחות בהרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)