קרינה בלתי מיינננת מזיקה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה בלתי מיינננת מזיקה
    עומר
    19/08/2023

היי, יש לי שתי שאלות.
    1- בפורום בטיחות ואיכות, מנהלת הפורום אומרת שקרינה בלתי מייננת לא מסוכנת(במידות שאנחנו נחשפים אליהם)
    אז רציתי לשאול אותך למה יש כאלה שחושבים שהיא כן מסונכת ולמה יש כאלה שלא.
    מה אתה חושב? ולמה אתה חושב שאחרים אומרים שזה לא מסוכן?
    ואיך זה הגיוני שעדיין לא הוכיחו שזה מסוכן(לא בעזרת מחקרים אלה ממש בעזרת מדע)
    2. לטלפון שלי יש קטע להתחמם ממש מכל דבר קטן.
    האם אני חשוף יותר לקרינה בגלל זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה בלתי מיינננת מזיקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    19/08/2023

1. יש כאלו שטוענים שמאחר והקירנה אינה מיננת היא אינה מסוכנת. זו טעות. יש הרבה מאד מחקרים (תיאורטיים במעבדה וניסיון מעשי בבית ספר ברשל״צ) שמראים שהיא אכן מסוכנת. הבעיה היא שהשפעתה היא אינדובידואלית- יש כאלו שלא יחושו דבר ויש כאלו שיתחילו עם כאבי ראש ולאחר זמן יהפכו לרגישי קרינה. כדאי שאלו שחושבים שקרינה בלתי מייננת אינה מסוכנת יחזרו קצל לשיעורי פיסיקה מודרנית על אנרגיות יוניזציה של אטומים ומולקולות (רמז: האנרגיה הדרושה ליצירת שינויים במולקולות גדולות נמוכה בהרבה מזו הדרושה ליוניזציה של אטומים).
    2. חימום מוגזם של הטלפון מעיד על תקלה שאינה קשורה בעודף קרינה. הטלפון אינו מסוגל להקרין מעל מה שקבע היצרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו