שימוש בסלולר במעלית בנניין רב קומות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שימוש בסלולר במעלית בנניין רב קומות
    טל
    19/08/2023

אני לקראת קניית דירה לטווח רחוק. מצאנו דירה שאהבנו בקומה 11 בבניין של 20 קומות. יש בבניין 3 מעליות. בניין שנבנה לפני 7 שנים. מה שמטריד אותי הוא שיש לי ילדים קטנים ותמיד שאני נמצאת במעליות אנשים או מדברים או מסתמסים או גולשים באינטרנט במעלית. גם אם לא גולשים אקטיבית אז הטלפון של כולם כמעט מחובר לחבילת גלישה או לווי פיי. ....הסיבה העיקרית שאני מסתייגת מקניית הדירה היא הקומה הגבוהה והאילוץ להשתמש במעלית ולהיות חשופים לאורך שנים יום יום , מס' פעמים ביום לקרינה הסלולרית הגבוהה והמיותרת במעלית. שאלתי היא אם החשש שלי מוצדק , וזו יכולה להיות סיבה טובה לא לקנות את הדירה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאחר והשהיה במעלית נמשכת דקות ספורות, לא הייתי פוסל קנית דירה בגלל זה.

רם דישון
    19/08/2023

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעלית וסלולאר=מיקרו פעיל

רן פו
    20/08/2023

סלולר נייד דלוק בתוך קוביית נירוסטה זה מתכון לתיגון המוח ואל תשאלי רופאים הם בקושי יודעים לתת מזור! רק תרופות הם יודעים לרשום ולא יסמנו רופא כזה!!!
    ולעניינינו! כן זה מסרטן השימוש בסלולאר מסרטן ברגיל ובמעלית אלף מונים יותר נקודה
    צריך לנתק ולכבות כך זה הכי בטוח למרות שאין מצב שזה יקרה….
    יהיו מי שישללו קרינה והם מפוזיציה או בתחום המעליות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההגזמה בתגובה זו אינה על דעתו של מנהל הפורום.

רם דישון
    22/08/2023

הפעלת נייד במעלית היא דבר לא טוב, אבל מכאן ועד סרטן המרחק עצום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו