שאלה לגבי ראוטר בגן ילדים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי ראוטר בגן ילדים
    מיכלי
    11/09/2023

שלום,
    בגן של הבן שלי יש ראוטר שנמצא קרוב לתקרה, אבל כן בשטח שבו הילדים נמצאים במשך היום- יש מפגש, ויש פעילות בסמוך אליו. דברתי עם העיריה והם הסכימו להזיז את הראוטר, בגלל שהגן קטן רוב המקומות יהיו לא רחוקים. הטכנאי הציע לשים אותו במטבח, אבל המטבח הוא בחדר שיש בו פתח של הדלת, אבל זה לא כמו שהיום המיקום של הראוטר הוא ברחבת הגן. החשש שלי הוא שאם הראוטר יהיה במטבח, לא תהיה קליטה בגן ואז אולי תהיה קרינה חזקה יותר בגן? או שאם אין קליטה הקרינה החזקה יותר היא ליד המחשב הניד או הטבלט שמנסה לקלוט את הויפי? במחשבים מחוברים קוית, השימוש בויפי הוא לי הבנתי למחשב נייד שצריכים לפעמים או טבלט לפעמים..מה כדאי לעשות?האם להשאיר ברחבי הגן או שזה בסדר להכניס למטבח?תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי ראוטר בגן ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עניתי בפרטי.

רם דישון
    12/09/2023

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לקבל את התשובה גם? :)

גלית
    15/09/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיף להתקין את הראוטר במטבח.

רם דישון
    17/09/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו