יש קרינה מרכב חשמלי?

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• יש קרינה מרכב חשמלי?
    יניב
    27/09/2023

היי,ברשותי רכב חשמלי שאני משתמש בו מספר שעות לא מועטות ביום כחלק מעבודתי ,תמיד הרגשתי כאבי ראש לאחר יום נהיגה וזה נמשך לאורך זמן כבר...השאלה שלי האם ישנה קרינה ברכב חשמלי שעלולה לסכן אותי? קראתי שברכב חשמלי לא יכולה להיות קרינה כי מדובר בזרם DC שאינו מסוכן?
    קניתי מכשיר מדידה סיני והוא כל הזמן מצפצף לי שעברתי 4 מיליגאוס וזה מלחיץ אותי לדעת שיש ברכב קרינה לאורך שעות ברכב.
    תמיד שאני נוסע ברכב יש לי תחושה של סחרחורת וכאבי ראש והשאלה שלי אולי אני לחוץ ומדמיין דברים, אני ממש אובד עצות מה לעשות אשמח לתשובתך,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש קרינה מרכב חשמלי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לענות. ראשית,

רם דישון
    28/09/2023

ברכב חשמלי יש אינברטר שמוציא מתח חילופין. יתכן שהוא הגורם לכאבי הראש, למרות שאינני בטוח בכך. מאידך, יתכן שכאבי הראש נובעים ממאמץ הנהיגה והריכוז בכביש.
    האם יש אפשרות לנסות לנהוג יום אחד ברכב בנזין? זה יתן תמונה הרבה יותר אמיתית. לגבי המכשיר הסיני- אינני יכול לסמוך עליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו