מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קריאת קורנט ו- MHZאריק17/01/2024
שלום רב
ברשותי קורנט שקניתי בעקבות המלצת הפורום דגם ED78S ואני מנסה להבין איך לקרוא את הערכים.
ראיתי שרמות הקרינה הבטוחות במקורות שונים משתנות לפי ה-MHZ. ראיתי שיש הבדל בין קרינות בטוחות של 50 הרץ, ואז ערכים בטוחים של 900 מגהרץ ומעלה.
טווח המדידה RF של הקורנט הוא די רחב - מתחיל ב-100 מגהרץ עד ל-8 ג'יגהרץ. להבנתי אנטנות סלולריות גם הן מתחילות ב-700 מגהרץ כך שנראה שהקורנט ימדוד ערכי קרינה של מקורות שהם אינם אנטנות.
כיצד אני יודע שהערך שהקורנט מציג הוא רלוונטי לאנטנה שלידי, ולא מדידה של משהו אחר בתדירות נמוכה יותר? (אין לי למעשה כלל מושג מה מפיץ קרינה בתדירות ב-100 מגהרץ, אני פשוט רוצה לדעת כיצד אני יכול להוכיח שהקרינה הלא בטוחה מגיעה ממקור שהוא בוודאות אנטנה)
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון20/01/20241. הדגם שברשותך הוא ישן יחסית. דגמים חדשים יותר מראים גם את התדר של האות החזק ביותר, מה שמאפשר לדעת מהו המקור שלו.
2. אבל לנחם אותך- יש פתרון. לפני המדידה דאג לכבות לחלוטין כל מקור קרינה בבית- טלפונים אלחוטיים, ראוטרים, טלפונים סלולריים (לכבות לגמרי) ואז מה שתמדוד בא רק מבחוץ, וקרוב לוודאי שזה מהאנטנות.
3. ובנוסף, מה שחשוב הוא סה״כ העוצמה שנמדדת, ללא קשר במקור שלה, ואת זה הקורנט מראה היטב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
אריק22/01/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

