זמן סביר במקום עם מדידה חריגה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• זמן סביר במקום עם מדידה חריגה
    אנדריי
    25/02/2024

קודם כל תודה רבה על פורום חשוב זה.
    שאלה-אולם בו הרבה תקשורת אלחוטית מסוגים שונים, בו בוצעה מדידה שהראתה עוצמה של 1500mW למטר מרובע בתדרי 400-500Mhz - האם אפשר לעבוד שם מספר שעות בראש שקט? (לא כל יום, אולי פעם בשבוע יהיה צריך להגיע)
    יש לציין שאני לא מהמחמירים הנוקשים, כלומר מבחינתי אם שוחחתי עם נייד צמוד לאוזן 5 דקות אז לא נורא, ועם זאת, אני אשמח לעצתכם במצב זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מומלץ. העוצמה מאד חריגה.

רם דישון
    26/02/2024

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סף נסבל עד 3-4 שעות?

אנדריי
    26/02/2024

אני מניח שאין תשובה חד משמעית, אבל עד איזו מדידה אני אמור לומר למנהל שם בכדי שיהיה סביר להשאר במקום 3-4 שעות? (וכנראה שיהיה צריך להגיע לסשנים דומים פעם בשבוע)
    כמה מיליוואט למטר מרובע בקורנט צריך להראות כדי שבסטנדרטים שלך זה יהיה "סביר-נסבל"?
    דוגמה לא טובה אולי, אבל כמו שמישהו לא מעוניין לעשן, אבל לשהות בבר שעתיים-שלוש ליד מעשנים זה ברמת הסביל.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי גג 5. הבעיה היא שההשפעה היא אינדיבידואלית. אני

רם דישון
    26/02/2024

הלכתי על סף סביר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו