מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיגון מקרינת rf סלולריתלירן23/03/2024
רם שלום
אנחנו שוקלים לרכוש דירה שהיא בסמיכות לתורן עם אנטנה סלולרית, יש נתונים ממבנה סמוך של 60 מיקרו לסמ"ר ממרפסת סמוכה.
עם זאת אני מודע שהעוצמות משתנות במהלך היום וגם מחר יכולים להתקין שם אנטנה נוספת.
לכן אשאל באופן פשוט.
האם קיר בניין חיצוני מחופה באבן שיש.
בנוסף תריסי אלומיניום,רשת מתכת, טפט על הקיר, מדבקות עם מסנן קרינה על החלונות( שבצידי החדר הפונה אל האנטנה)
ואולי עוד אמצעים שעומדים כיום בשוק... האם בסופו של דבר אפשר להגיע למצב שהחדר שפונה לכיוון האנטנה יהיה ממוגן קרוב ל 99%
כלומר בטוח לילדים..
או שממרחק של 50 מטר מאנטנה לא ניתן לרדת לקרינה אפסית.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני מניח שהשאלה הקודמת גם שלך.
רם דישון26/03/2024העוצמה הזו חזקה מאד, אבל מאחר והיא נמדדה במבנה סמוך לא ניתן להסיק ממנה דבר.
הקרינה חודרת לחדרים ברובה הגדול דרך החלונות. מיגון שלהם (מגן קרינה או רשת) יכול להוריד עד 90% מהקרינה. צריך למדוד מה העוצמה כרגע, כי יתכן שגם אחרי המיגון העוצמה תהיה עדיין גבוהה. הסף שלי היום הוא 0.2 מיקרוואט לסמ״ר- כעת תעשה את החשבון. אם מדובר על חדר ילדים- לא הייתי זז לפני מדידה בחדר זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חדר ילדים
לירן27/03/2024מדובר בחדר הורים.
אנחנו לא רגישים לקרינה, יש ווי פיי בבית
אני ואישתי עובדים בתעשיות שיש המון תדרי רדיו ואין לנו דרך להימנע מכך, מלבד להתפטר.
ונוסעים ברכב היבריידי.
עם זאת מתחילים להיות מודעים לעניין הקרינה
בעיקר זהירות מונעת עבור הילדים.
כאמור חדר הילדים הוא פנימי ולא חזותי לאנטנה.
עוד נתונים: האנטנות אינן פונות לכיוון הדירה, מעריך כי זאת משום שהדירה נמצאת סמוך לחוף הים (ואין צורך לשדר לכיוון הים).
האם הנתון הזה משנה משהו?
( הן כן פונות לכיוון המרפסת שממנה נמדד 60 מיקרו לסמר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה משנה הרבה. סביר להניח שאין בעיה, אבל הטוב ביותר הוא למדוד.
רם דישון29/03/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)