מידע רפואי
פורומים
- שיקום לב
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- כאב
- נכויות, אחוזי נכות
- השתלת שיער
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- הריון בסיכון גבוה
- כירורגית כלי דם, ורידים
- רפואת משפחה
- אקנה-רוזציאה
- ביטוח בריאות
- קטרקט - ניתוח וטיפול
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
מנהל הפורום
- תוצאות של מדידות קרינהשולמית11/07/2024
ראשית תודה רבה על תשובתך לשאלתי הקודמת מתאריך /7/2024 בהקשר לתוצאות מדידה של ממוצע צפיפות הספק הקרינה מיקרו-וואט לס"מ רבוע פחות מ 0.1 בכל מקומות המדידה בדירה.
ובמענה לשאלתך מי מדד ובאיזה מכשיר אז הבודק הוא בודק קרינה מוסמך והמכשיר שעימו נעשו המדידות הוא מכשיר איזוטרופי מדוייק ומכוייל המאושר על ידי המשרד להגנת הסביבה ומכסה תחום רחב של חדרי רדיו (10MHZ - 8GHZ) הכולל את כל תחום השידורים הסלולאריים ושידורי WiFi)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינני בטוח שהמדידה אמינה.
רם דישון14/07/2024המכשירים המאושרים על ידי המשרד איטיים מדי ולכן אינני סומך על תוצאותיהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות של מדידית קרינה
שולמית24/07/2024בהמשך לתשובתך מיום 14/7/2024 בושא מדידת הקרינה, אודה לך אם תסביר לי איך לבחור כעת בודק עם מכשור אחר.
הנושא מאוד חשוב לי לפני רכישת דירה ואולי תוכל להמליץ לי בפרטי על בודק .
לציין שאנו גרים בחיפה.
בתודה ובברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מציע לרכוש מכשיר ולמדוד לבד. גם אני
רם דישון25/07/2024וגם מוכר המכשיר נוכל לעזור לך הן במדידה והן בהסבר על משמעות התוצאות. חפשי באתר norad4u. המכשיר המומלץ הוא הקורנט, ולמרות שאינו זול- מחירו זניח כשמדובר על רכישת דירה, מה גם שהוא נשאר בידכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?