תוצאות של מדידות קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• תוצאות של מדידות קרינה
    שולמית
    11/07/2024

ראשית תודה רבה על תשובתך לשאלתי הקודמת מתאריך /7/2024 בהקשר לתוצאות מדידה של ממוצע צפיפות הספק הקרינה מיקרו-וואט לס"מ רבוע פחות מ 0.1 בכל מקומות המדידה בדירה.
    ובמענה לשאלתך מי מדד ובאיזה מכשיר אז הבודק הוא בודק קרינה מוסמך והמכשיר שעימו נעשו המדידות הוא מכשיר איזוטרופי מדוייק ומכוייל המאושר על ידי המשרד להגנת הסביבה ומכסה תחום רחב של חדרי רדיו (10MHZ - 8GHZ) הכולל את כל תחום השידורים הסלולאריים ושידורי WiFi)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות של מדידות קרינה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינני בטוח שהמדידה אמינה.

רם דישון
    14/07/2024

המכשירים המאושרים על ידי המשרד איטיים מדי ולכן אינני סומך על תוצאותיהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תוצאות של מדידית קרינה

שולמית
    24/07/2024

בהמשך לתשובתך מיום 14/7/2024 בושא מדידת הקרינה, אודה לך אם תסביר לי איך לבחור כעת בודק עם מכשור אחר.
    הנושא מאוד חשוב לי לפני רכישת דירה ואולי תוכל להמליץ לי בפרטי על בודק .
    לציין שאנו גרים בחיפה.
    בתודה ובברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אני מציע לרכוש מכשיר ולמדוד לבד. גם אני

רם דישון
    25/07/2024

וגם מוכר המכשיר נוכל לעזור לך הן במדידה והן בהסבר על משמעות התוצאות. חפשי באתר norad4u. המכשיר המומלץ הוא הקורנט, ולמרות שאינו זול- מחירו זניח כשמדובר על רכישת דירה, מה גם שהוא נשאר בידכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו