מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות של מדידות קרינהשולמית11/07/2024
ראשית תודה רבה על תשובתך לשאלתי הקודמת מתאריך /7/2024 בהקשר לתוצאות מדידה של ממוצע צפיפות הספק הקרינה מיקרו-וואט לס"מ רבוע פחות מ 0.1 בכל מקומות המדידה בדירה.
ובמענה לשאלתך מי מדד ובאיזה מכשיר אז הבודק הוא בודק קרינה מוסמך והמכשיר שעימו נעשו המדידות הוא מכשיר איזוטרופי מדוייק ומכוייל המאושר על ידי המשרד להגנת הסביבה ומכסה תחום רחב של חדרי רדיו (10MHZ - 8GHZ) הכולל את כל תחום השידורים הסלולאריים ושידורי WiFi)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אינני בטוח שהמדידה אמינה.
רם דישון14/07/2024המכשירים המאושרים על ידי המשרד איטיים מדי ולכן אינני סומך על תוצאותיהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות של מדידית קרינה
שולמית24/07/2024בהמשך לתשובתך מיום 14/7/2024 בושא מדידת הקרינה, אודה לך אם תסביר לי איך לבחור כעת בודק עם מכשור אחר.
הנושא מאוד חשוב לי לפני רכישת דירה ואולי תוכל להמליץ לי בפרטי על בודק .
לציין שאנו גרים בחיפה.
בתודה ובברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני מציע לרכוש מכשיר ולמדוד לבד. גם אני
רם דישון25/07/2024וגם מוכר המכשיר נוכל לעזור לך הן במדידה והן בהסבר על משמעות התוצאות. חפשי באתר norad4u. המכשיר המומלץ הוא הקורנט, ולמרות שאינו זול- מחירו זניח כשמדובר על רכישת דירה, מה גם שהוא נשאר בידכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)