מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חדר שנאים בקומת מרתף של הבנייןשירן04/09/2024
שלום רב,
רכשנו דירה מקבלן אשר מתוכנן בה חדר שנאים עם שנאי 630KVA.
הדירה שלנו בקומה 5 במרחק אנכי של כ20 מטר ואופקי של כ15 מטר.
שאלות שמטרידות אותי:
1. אשמח להסבר מה ההבדל בין KV לKVA? אני רואה שבכל מקום ההמלצה למרחק מחדר שנאים הוא בין 3-6 מטרים אבל מרחק מקו מתח עליון 400KV הוא 20 מטר? לא עושה לי שכל שכן השנאי שלנו הוא 630KVA
2. בתכנון רשום שהשנאי יספק חשמל לבניין שלנו. אני חוששת ממצב שישתמשו בו גם לבניינים אחרים. האם אותו שנאי יכול לשמש לעוד בניינים ובכך תגדל כמוץ הקרינה?
3. האם כחלק מטופס 4 הקבלן מחוייב לבצע בדיקת קרינה ולהציג לדיירים את הדוח? ואיך דואגים שהבדיקה תהיה אמינה, הרי לא יהיה עומס צריכה בשלב לפני אכלוס
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון05/09/20241. קחי קורס בסיסי בחשמל. קצרה היריעה להסבר על המושגים השונים.
2. יכול, אבל לא סביר. השנאי בגודל מתאים לבנין אחד- גודלו לא יספיק לשניים.
3.לא. אין חובה כזו.
4. המרחק שציינת מבטיח שאין שום סיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)