מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בקשר לבדיקה בייתיתלירון05/05/2025
שלום רב לך, ממדידה שערכנו לקרינה סלולרית בבייתנו נמצא כמעט בכל הבית והחדרים המכשיר הראה רק אפסים
0.0000-0.002 מיקרוואט לסמ"ר, הערך הכי גבוה בבית היה ממש קרוב לראוטר 0.17.
במרפסת שלנו נראית מרחוק אנטנה סלולרית ( מרחק של כ2 קילומטרים) ומדדנו גם שם והתקבלו תוצאות של 0.01 ו0.02 מיקרוואט לסמ"ר ולעיתים קפץ ל0.13 מיקרוואט לסמ"ר. האם הערכים שצוינו נחשבים לתקינים והבית מוגן מקרינה? ומה לגבי המרפסת? מאוד לחוצה אודה לתשובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עם איזה מכשיר מדדתם? קריאה כזו קרוב מאד לראוטר
רם דישון07/05/2025(בהנחה שהוא אכן משדר) הנה בלתי סבירה לגמרי. אחרי תשובתך אוכל להתיחס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך מעלה
לירון07/05/2025האתר לא מאפשר לי לצרף תמונה.
על גבי המכשיר כתוב 3Axis RF Field strength Meter TM-196. (מכשיר צהוב עם אנטנה ועיגול כזה למעלה).
תודה.
למען הדיוק- הראוטר מוצב מאחורי המזנון בסלון, והמדידה נעשתה לא בצמוד אליו אלא במרחק של בערך מטר אולי קצת פחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך מעלה
לירון07/05/2025האתר לא מאפשר לי להעלות תמונה שלו. המכשיר הוא 3-
Axis RF Field strength Meter TM-196/
למען הדיוק בקשר לראוטר, הוא מוצב מאחורי המזנון בסלון, המדידה לא נעשתה בצמוד אליו אלא בקרבתו אך במרחק של כמטר אולי קצת פחות מכך.
אודה לתשובותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך מעלה
לירון07/05/2025כתבתי מספר פעמים ואני לא רואה את השאלה שלי בפורום.. האתר לא מאפשר להעלות תמונה. שם המכשיר- TM-196 3 - Axis RF Field Strength Meter.
למען הדיוק בעניין הראוטר- הוא מוצב מאחורי מזנון עץ בסלון והמדידה לא נעשתה בצמוד אליו אלא בלי להזיז את המזנון במרחק של כמטר, אולי מעט פחות..
ממתינה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך מעלה
לירון07/05/2025כתבתי מספר פעמים ואני לא רואה את מה שכתבתי אז כותבת שוב. האתר לא מאפשר להעלות תמונה. שם המכשיר 3TM-196 Axis RF Field Strength Meter. ( מכשיר צהוב עם עיגול למעלה). למען הדיוק בעניין הראוטר. הוא מוצב מאחורי מזנון עץ והמדידה לא נעשתה עליו או ממש צמוד אליו אלא בקרבתו במרחק של כמטר אולי מעט פחות.
מחכה לתשובתך! תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך מעלה
לירון07/05/2025כתבתי מספר פעמים ואני לא רואה את השאלה שלי בפורום.. האתר לא מאפשר להעלות תמונה. שם המכשיר- TM-196 3 - Axis RF Field Strength Meter.
למען הדיוק בעניין הראוטר- הוא מוצב מאחורי מזנון עץ בסלון והמדידה לא נעשתה בצמוד אליו אלא בלי להזיז את המזנון במרחק של כמטר, אולי מעט פחות..
ממתינה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה לשאלתך מעלה
לירון08/05/2025כתבתי מספר פעמים ואני לא רואה את השאלה שלי בפורום.. האתר לא מאפשר להעלות תמונה. שם המכשיר- TM-196 3 - Axis RF Field Strength Meter.
למען הדיוק בעניין הראוטר- הוא מוצב מאחורי מזנון עץ בסלון והמדידה לא נעשתה ממש בצמוד אליו, אלא בלי להזיז את המזנון ובמרחק של כחצי מטר אולי מעט יותר, והחיבור של הראוטר הוא חוטי.
ממתינה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה לשאלתך
לירון11/05/2025שם המכשיר- TM-196 3 - Axis RF Field Strength Meter.
למען הדיוק בעניין הראוטר- הוא מוצב מאחורי מזנון עץ בסלון והמדידה לא נעשתה בצמוד אליו אלא בלי להזיז את המזנון של כחצי מטר אולי טיפה יותר, ומציינת שהחיבור לטלויזיה הוא חוטי ( הויי פי כן פועל). ממתינה לתשובתך. תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך מטה
לירון11/05/2025ם המכשיר הוא Tenmars TM-196 ( צהוב עם עיגול למעלה) .
למען הדיוק בעניין הראוטר- הוא נמצא מאחורי מזנון עץ , המדידה נעשתה בלי להזיז את המזנון ובמרחק של בערך חצי מטר אולי קצת יותר אפילו, ולא ממש צמוד. ואציין שאכן הווי פיי פועל אבל החיבור הוא קווי.
ממתינה לתשובתך! תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה לשאלתך
לירון11/05/2025TM-196 3 - Axis RF Field Strength Meter.
למען הדיוק בעניין הראוטר- הוא מוצב מאחורי מזנון עץ בסלון והמדידה לא נעשתה בצמוד אליו אלא בלי להזיז את המזנון במרחק של כחצי מטר אולי מעט יותר, ומדובר בראוטר עם חיבור חוטי לטלויזיה ( וי פי כן פועל).
ממתינה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם כך אזי הכל תקין. המרחק
רם דישון14/05/2025והמזנון מספקים הגנה סבירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)