קרינה ממודם אלחוטי והריון

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה ממודם אלחוטי והריון
    יעל
    13/07/2008

שלום, אני בשלבים התחלתיים של הריון ואמא לילד בן שנתיים. אני עובדת מהבית מול מחשב. אל המחשב שלי מחובר מודם אלחוטי המשדר את גלי הרשת האלחוטיים לכל מקום בבית. המודם מחובר אל המחשב שלי בכבלים ואינני יכולה להרחיק אותו. כך אני יושבת מדי יום ליד מחשב כשהבטן שלי מצויה במרחק של פחות ממטר מהמודם האלחוטי (בקו לא ישר וחוצץ בינה לבין המודם מדף של ארון).. האם הקרינה מסוכנת לעובר? ולילד שמגיע הביתה אחה"צ? האם עבודה על מחשב נייד הרחק מהמודם עדיפה? אם אמצא דרך טכנית להאריך את הכבלים של המודם ולהרחיקו מהמחשב הנייח, ומגופי, זה עדיף? שמעתי שיש מגן מפני קרינה שניתן ללבוש על הבטן, האם זה רציני? ואיפה ניתן לרכוש אחד כזה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון לשאלה

יעל
    13/07/2008

שלום, מוסיפה תיקון לשאלה ששאלתי: המודם שברשותי הוא מודם adsl רגיל (לא אלחוטי) של בזק ולצדו מונח ראוטר אלחוטי. שני מכשירים פעולים במרחק של כ-30 ס"מ מרגליי, ללא מחסום ביני לבינם. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון לשאלה של יעל

ד"ר זמיר שליט"א
    13/07/2008

יעל יקרה:
    את אשר יגורתי בא לי.
    אבל תוכלי למדוד.
    אוכל להשאיל לך מכשיר מדידה (כמובן ללא תשלום).
    אנא התקשרי בטלפון לתיאום.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה

יעל
    13/07/2008

ש"ר שליט"א תודה רבה על התגובה המהירה, על המידע ועל הנכונות להשאלת מכשיר המידע. אנסה לסדר פינת עבודה מרוחקת משני המכשירים, ואם לא אמצא פתרון טכני אצור איתך קשר קשר לצורך שאילת מכשיר המדידה. שאלה נוספת: האם בבית מצויה קרינה מסוכנת גם הרחק מהראוטר (בחדרים האחרים) בשל נוכחות גלי האינטרנט האלחוטי בכל הבית? האם קרינה זו מסוכנת לילד בן השנתיים? מודה מקרב לב, יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינת האינטרנט האלחוטי

ד"ר זמיר שליט"א
    14/07/2008

יעל יקרה:
    קרינת האינטרנט האלחוטי בתוך הבית גבוהה במקרים רבים מהקרינה מאנטנות הנכנסת דרך החלונות. הנתב שציינת חשוד אצלי כחזק.
    עם זאת בחדרים האחרים הקרינה בדרך כלל לא תגיע ל- 1 מיקרוואט לס"מ רבוע, הגבול בין בטוח ללא בטוח. אני מעדיף שהקרינה תהיה יותר קרובה ל- 0. הילד לא מוכרח להיות צמוד לנתב.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה ממודם אלחוטי והריון

ד"ר זמיר שליט"א
    13/07/2008

יעל יקרה:
    המכשיר נקרא ראוטר (נתב). יש חזקים ויש חלשים. מאלה שנמכרים על ידי בזק, מדדתי קרינה חזקה.
    תשתדלי להרחיק את הנתב ממך ככל האפשר. קרינות שאני ממדתי היו מסוכנות, אולם יש נתבים שמקרינים חלש ואינם מסוכנים. אנא הודיעי מי היצרן שלו.
    יש מגן נגד קרינה סלולרית: בד בולם קרינה סלולרית ב- 100% היצרן ברוש בגדי עבודה (הבעלים יוסי סוקוניק)
    0505-703-075
    09-954-2513
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו