הרחקת הנתב

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• הרחקת הנתב
    יעל
    16/07/2008

דר שליטא שלום, לפני מספר ימים העליתי כאן שאלה בפורום לגבי קרינה מנתב המונח לצד רגליי כשאני עובדת על מחשב נייח. ענית לי שעלולה להיות קרינה מסוכנת מהנתב. ורציתי לשאול האם הרחקה של הנתב מגופי למרחק של כשני מטרים באותו החדר תפחית את הקרינה? מדובר בשני מכשירים - האחד הוא מודם adsl של בזק שעליו כתוב b-focus router 270m והשני הוא מכשיר שקיבלנו מנטוויז'ן ועליו כתוב IEEE 802.11g wireless broadband router תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרחקת הנתב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מנתב

ד"ר זמיר שליט"א
    17/07/2008

יעל יקרה:
    ההערכה שלי שהנתב של בזק (הראשון) מקרין חזק, והאמריקני מקרין חלש.
    הרחקת הנתב החזק למרחק 2 מטר נראית לי שמפחיתה בהחלט את החשיפה לקרינה, עד כמעט לרקע. אם תרצי לבלום את הקרינה יותר מזה, תוכלי לשלב יפה, ולהדביק על שולחן העבודה, בין הנתב והגוף דף נייר אלומיניום (כמו לבישול, "נייר כסף"), כך שיסתיר קרינה ישירה.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נייר אלומיניום

יעל
    17/07/2008

תודה על התשובה. האם אוכל להשתמש בנייר אלומיניום של בישול, או שיש להצטייד בנייר אלומניום מיוחד להפחתת הקרינה? אני בהריון, האם כדאי להניח את נייר האלומיניום בקרבת הבטן כדי להגן על העובר במיוחד? תודה שוב, יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נייר אלומיניום כבולם קרינה סלולרית

ד"ר זמיר שליט"א
    17/07/2008

יעל יקרה:
    נייר אלומיניום של בישול (הסוג העבה) בולם קרינה סלולרית יפה מאד.
    את צריכה להסתיר את מקור הקרינה כאילו היה מקור אור.
    אבל אם את בהריון, מסוכנות עבורך גם קרינות המוחזרות מהקירות והעצמים בחדר, כך שגם נייר אלומיניום לא יבלום מספיק טוב עבורך, מה שהייתי שקט לגבי מצב ללא הריון.
    אי לכך הייתי ממליץ שתחליפו את רשת הנתבים, לרשת חוטית. יעלה מעט כסף אבל גם הבריאות יקרה, ביחוד אני חושש לבייבי.
    שיהיה במזל טוב.
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יעל
    17/07/2008

דר שליטא תודה רבה על התשובות המפורטות לשאלותיי המרובות. יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו