קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה
    קרן שטרן
    20/07/2008

שלום רב אני מחוברת להוט והראוטר של המחשב הנייד דלוק אצלנו כל הזמן בחדר עבודה. ברגע שאנחנו מנתקים את הראוטר, יש בעיות עם המחשב כך שהראוטר דלוק כל הזמן. מלבד זה ממש 5 מטר מהבית שלנו יש את הקופסה של הוט. יש לי תחושה לא טובה להיות מוקפת עם הקרינה הזאת כל הזמן אך אין לי מושג אם היא מזיקה עד כדי כך. אשמח לדעת. מלבד זה, שימוש במחשב ניידש מונח על הברכיים שלי, האם יש עם זה בעיה? תודה רבה רבה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מנתב ומחשב נייד

ד"ר זמיר שליט"א
    20/07/2008

קרן יקרה:
    אני רואה שמדובר בקרינת שידור. יש סיכוי סביר שממרחק כ- 2 מטר מהנתב לא תעבור הקרינה את הרקע. אבל אפשר למדוד, לכך צריך את המכשיר שמודד קרינות שידור רדיו, כתבתי בתשובה השנייה שהוא עכשיו מושאל, ויש עליו עוד תור של שניים. צריך לנדנד לי.
    באשר למחשב נייד, חשוב גם איזה מחשב, יש הבדלים גדולים בקרינה שפולטים המודלים השונים, אז צריך להיזהר מכולם. תוצאה ברורה תתן רק מדידה (צריך גם של קרינות שידור, וגם של שדה מגנטי, כמו שמודדים מקווי חשמל ומכשירי חשמל..
    בשום אופן לא להניח מחשב נייד על הרגליים אלא על שולחן.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו