מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינה במרחק ממחשביולו20/07/2008
היום דובר על מרחק חצי מטר ממחשב לילד למשל שישן סמוך לתקע עצמו זה מסוכן?אין חצי מטר מהתקע אך יש מהמחשב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מהמחשב
ד"ר זמיר שליט"א20/07/2008קרינה ממחשב, גם מהמסכים הישנים (שפופרת קתודית) דועכת בדרך כלל עד 60 ס"מ, מודדים עם יד פשוטה של מבוגר, וזה מרחק בטוח. אנא פעל בהתאם.
כבל המחשב משרה סביבו שדה מגנטי אם המחשב פועל, ואם המחשב אינו פועל אך מחובר לשקע, הוא משרה שדה חשמלי.
בקיצור, להתרחק כמה שאפשר. אל תספור לי שם סנטימטרים.
אגב במחקר שאני התחלתי במשרד שלי, בעזרת ספקטרוסקופ וספקטרום אנלייזר, על קרינות הניפלטות מסלולרי, ממחשב וממכשיר טלויזיה, גיליתי את התדרים שניפלטים מהמסכים, כאשר הצמדתי את החיישן למצחשלי, אבל הם נתקבלו מעוותים, כך שתבין מה שקורה לנו מול המחשב והטלוויזיה. במדידת הקרינות מהמוח שלי בעת שיחה בסלולרי, נראו שינויים ברורים מגלי המוח הטבעיים. נא לידיעתך,.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המפורטת,אולם עדיין
יולו21/07/2008לא הבנתי האם מותר לישון בסמוך לתקע והשקע של המחשב.לא המחשב עצמו.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינה במרחק מהמחשב
ד"ר זמיר שליט"א22/07/2008יש לישון רחוק מהמחשב. לא אחשב כאן סנטימטרים. 60 ס"מ זה בדרך כלל בטוח, אבל יש מחשבים שמשום מה פולטים שדה מגנטי יותר חזק. (גם מסך מהטיפוס הישן פולט שדה מגנטי ניכר) לכן כדאי להרחיק ככל האפשר.
לא לחפש הקלות כאן.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצר לי על חוסר ההבנה שלי עדיין, ביתי
יולו22/07/2008ישנה במרחק קרוב לחוט ולתקע עצמו. לא המחשב,אלא השקע-האם זה גם מסוכן?תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק מתקע וחוט
ד"ר זמיר שליט"א23/07/2008נראה שעניתי על זה.
נא להתרחק משניהם !!
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לישון ליד שקע וליד חוט חשמל
ד``ר דני וולף23/07/2008אין בעיה לישון ליד שקע, וליד חוט חשמל, ובוודאי אם מחוברים להם רק מחשב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה שיש פה חילוקי דעות.מה
יולו24/07/2008התשובה הנכונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לישון ?
ד"ר זמיר שליט"א24/07/2008יולו יקרה:
לייד שקע, ברוב המקרים אין בעייה, לעיתים מדדתי לייד שקע שדה חשמלי לא סימפטי, שכנראה קשור באיזה חיבורים בתוך הקיר. לכן אני מייעץ להתרחק בכל מקרה משקע.
כאשר מכשיר חשמלי כלשהו מחובר לשקע, ואינו דלוק, יש בין השקע למכשיר לאורך כל החוט שדה חשמלי, שנובע מהבדל הפוטנציאל. לכן אני מחמיר יותר בעניין זה, כי לא טוב לישון במקום בו יש שדה חשמלי, ובעיקר, אם האדם רגיש לאלקטרומגנטיות. חלק מהנשים אפילו אינם יודעים שהם רגישים, אבל לא יכולים לישון, מופיעים כתמים על העור , כאבי ראש ועוד.
אי לכך שווה להתרחק גם מחוט חשמל המחובר למכשיר שאינו מופעל.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)