מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אל פסקרן21/07/2008
שלום, רציתי לדעת מהו רדיוס הקרינה של מכשיר אל פסק? האם רדיוס הקרינה גדל ככל שעוצמת מכשיר האל פסק חזקה יותר? איזה מרחק ביטחון צריך להיות כדי שהקרינה לא תפגע בי? האם מכשירי אל פסק כבויים ושלא מחוברים לחשמל פולטים קרינה אלקטרומגנטית? תודה מראש, רן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל פסק
ד"ר זמיר שליט"א21/07/2008רן יקר:
מכשירי אל פסק משרים שדה מגנטי חזק, אני אומר מהזיכרון, מעל 200 מיליגאוס. זה דועך עד למרחק מעל 1 מטר לרמת רקע השדה המגנטי . הייתי לוקח טווח ביטחון של 2 מטר.
כל אלה שבדקתי היו חזקים, אם כי יש הבדל בין הדגמים.
אם המכשיר מחובר לחשמל הוא פועל, ופולט שדה מגנטי (תבדוק אם הוא חם).
הייתי מציע לא להיות קרוב אליו פחות מ - 2 מטר, אפילו חבר אותו בכבל מאריך. קח בחשבון שהשדה המגנטי עובר קירות כאילו היו אוויר, אז זה מסוכן גם מעבר לקיר.
כל טוב,
זמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחילה על הבורות..
מלאכי18/04/2012אבל מה זה מכשיר אל פסק שאדע להיזהר גם בבית שלי? ואם אפשר דוגמאות בבקשה.
תודה רבה ולילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחילה על הבורות.. - תגובה
רם דישון18/04/2012בדרך כלל אין אל פסק בבית. הסברים ודוגמאות- ראה בויקיפדיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)