קרינת מסך מחשב שטוח

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינת מסך מחשב שטוח
    לולה
    28/07/2008

שלום רב, אני עובדת 10 שעות ביום במשרד שבו צורת ישיבה של open space ,כלומר, 11 אנשים היושבים אחד לצד השני ללא מחיצות, מה גם שאנחנו יושבים במעין מעגל, משני צידיו, כך שצמוד לכל אחד יש את המחשבים של מי שיושב מולו. יש לציין כי לכל אחד יש שני מחשבים עם מסך שטוח. שאלתי- האם מסכים שטוחים מזיקים כשיושבים מאחוריהם, והאם העקרון של שמירת מרחק של 60 ס"מ מספיק ,גם בסביבה המלאה במחשבים? תודה רבה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינת מסך מחשב שטוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה ממסך שטוח

ד"ר זמיר שליט"א
    29/07/2008

נראה לי ש- 60 ס"מ זה מרחק בטוח, בו לא מגיע שדה מגנטי ממחשב אחד לגופו של האדם השני.
    אבל תדעי שמסך שטוח, מייצר שדה מגנטי חזק, אז לא לשים עליו את היד שלא לצורך, ולשמור ממנו מרחק גם בעמדת העבודה שלך.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסך שטוח ?

רוני
    29/07/2008

ואני חשבתי שמסך שטוח ( LCD ) לא גורם קרינה , אלא רק מסך CRT ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• LCD

ד"ר זמיר שליט"א
    29/07/2008

אין ממנו קרינת שידור, אבל שדה מגנטי יש, ודי חזק,
    זה נמדד עוד פעם רק היום, בתשובה לשואלת באתר זה.
    שדה מגנטי יש מכל מכשיר חשמלי, מקומקום, ועד שמיכה חשמלית.
    מדוע שמסך שטוח לא יצור שדה מגנטי ? הוא יוצר כמו שכולם יוצרים, בלי יוצא מהכלל.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו