חיבור bluetooth של מכשיר וקרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• חיבור bluetooth של מכשיר וקרינה
    גלי
    28/07/2008

שלום יש לי מכשיר סוני אריקסון התומך בחיבור אלחוטי bluetooth (כלומר, הכוונה איננה לאזניית bluetooth, אלא לפונק' של המכשיר). היום גיליתי במקרה שמזה חודש-חודשיים אני מחוברת לbluetooth באופן תמידי מבלי שידעתי (לא ידעתי לפרש נכון את הסימן שהופיע על הצג). עד כמה שידוע לי כאשר המכשיר מחובר באופן זה עצמת הקרינה הנפלטת גבוהה פי כמה, שאלתי היא האם יש אמת בדברים ואם כן- עד כמה גבוהה עוצמת הקרינה מאשר במצב הרגיל? האם נחשפתי בצורה מסוכנת ? אציין כי אינני נוהגת לדבר ארוכות במכשיר, בד"כ מס' דקות ביום. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיבור Blootooth וקרינה

ד"ר זמיר שליט"א
    29/07/2008

ניבצר ממני לענות תשובה מדוייקת, כי צריך למדוד את זה.
    אם הטלפון צמוד לגוף, קרינתו בעת שיחה תלוייה במידת הקליטה: אם הקליטה טובה, קרינתו נמוכה וההיפך. איני יודע אם חיבור ה"שן הכחולה" משנה לקרינה הניפלטת מהטלפון. רק מדידה תוכיח זאת.
    אפשר לעבור על יד ביתי, ואקפוץ למדוד זאת כמה שניות.
    אפשר לתאם: 03-574-7527 לדבר איתי, לא להשאיר הודעות, שאיני מסוגל לקרוא את כולן.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך !

אילת
    29/07/2008

אני לא ממש גרה באיזור המרכז, אך כשאזדמן לשם אשמח מאוד למדוד את עוצמת הקרינה. גם כדי להרגיע את ההיסטריה שלי (או שלהיפך) וגם בשביל ללמוד משהו חדש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו