אוזניה עם צינור אוויר

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אוזניה עם צינור אוויר
    אלי
    30/07/2008

שלום רב, א. מלבד רמקול, מהו העזר בו אוכל להשתמש המפחית את הקרינה למינימום? ב. קראתי שהומלץ באתר זה על אוזניה חוטית עם צינור אויר אך לא הבנתי בדיוק מה המשמעות? מעבר לכך, איך אוכל לזהות אותה בחנות כשאגיע לרכוש? ג. האם יש אמת בתאוריה שהאוזניה החוטית מקרינה יותר בשל היותה קרובה יותר למרכז הראש והחוט מוליך את הקרינה? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזניה עם צינור אוויר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזנית עם צינור אוויר

ד"ר זמיר שליט"א
    02/08/2008

אלי יקר:
    בעניין אוזנית על צינור אוויר, היצרן הפסיק למכור כאן, ומוכר רק במדינות השוק המשותף.
    אולי עם עליית מיפלס הדאגה (המוצדקת) מהקרינות, אצליח לשכנע אותו למכור את האוזניות האלה שוב בישראל.
    באשר לאוזנית רגילה כאנטנה, אני לא נתקלתי בזה, ממדידות שלי ושל אחרים,
    מורידה את הקרינה פי כ- 20. אולי יש מודלים שזה כן משמש כאנטנה, לא מדדתי את כולם.
    כברירת המחדל, אני ממליץ על אוזנית רגילה.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי נתארגן כמה אנשים ונזמין ביחד

שרית
    04/08/2008

דיבורית עם צינורית אויר בסוף?, אולי זה יפשט ויוזיל את המשלוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוזנית עם צינורית אוויר ?

ד"ר זמיר שליט"א
    05/08/2008

אני אנסה לשכנע את היצרן (שנמצא בכפר סבא באיזור התעשייה)
    לחזור ולשווק אוזניות אלו גם בישראל.
    הזמנה מרוכזת אינה מעשית, כי לטלפונים מסויימים יש שקע מיוחד לאוזנית, שאינו סטנדרדי, ואז זו בעייה, מה להזמין, עבור מי, וכיוב'.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו