מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוזניה המשמשת כאנטנהאלי30/07/2008
שלום רב, בעת שרכשתי את מכשיר הסלולר קיבלתי עימו גם אוזניה סטריאופונית (בעלת 2 רמקולים) אשר ניתן לשמוע דרכה מוסיקה המאוחסנת במכשיר הסלולר וכן היא משמשת גם כאנטנה במידה ואני מעוניין לשמוע שידורי רדיו מהנייד (ללא חיבור האוזניה - לא ניתן לשמוע רדיו), האם סוג זה של אוזניות הינו מסוכן? (מדובר במכשיר של סוני אריקסון K800i) תודה מראש, אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזנית כאנטנה?
ד"ר זמיר שליט"א31/07/2008במכשירים שאני מכיר, האוזנית אינה משמשת כאנטנה, ומורידה את הקרינה בערך פי 20, דהיינו רק כ- 5% מגיע לראש.
בטוח שאיני מכיר את כל המודלים.
הבעייה כאן אם האוזנית משמשת רק כאנטנת קליטה לרדיו FM, או משמשת כאנטנת שידור סלולרי,
אני מקווה שאפשר לפסול את האפשרות השניה, אחרת אתה חוטף את כל הקרינה ישר לראש.
תבדוק אם אתה יכול להתקשר בטלפון, כאשר אוזנית זאת מנותקת. אני מקווה שכן.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן להוציא ולקבל שיחות גם ללא
אלי01/08/2008האוזניה, כיצד ניתן לשלול את את האפשרות השניה לחלוטין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת שיחה ללא האוזנית
ד"ר זמיר שליט"א01/08/2008אלי יקר:
אני לא יודע.
אנא, שאל באחת עמדות השירות של החברה הסלולרית איתה אתה קשור.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)