הרחקת המכשיר הנייד מהגוף

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• הרחקת המכשיר הנייד מהגוף
    יונתן פיין
    01/08/2008

שלום רב לד"רים הנכבדים, אני קורא פה את המלצותיכם לשאלות הקוראים. המלצתכם ברוב המקרים היא להרחיק את הסלולרי מהגוף. יש לי קושי להבין כיצד ניתן לעשות זאת. המכשיר הוא נייד והוא נישא איתי לכל מקום שבו אני הולך. כיום אני שם אותו בכיס הקדמי של המכנס. מרחק סנטימטרים ספורים מגופי. במידה ואני לוקח עימי תיק גב, אוכל לשים את הנייד בתיק - אבל גם זה יחסית קרוב לגוף - אם לא קרוב לאגן אז קרוב לעמוד השדרה. גם כאשר אני משוחח עם ספיקר, היד שלי מחזיקה במכשיר והיד שלי נחשפת לקרינה. אני מסכים שעדיף לחשוף את היד ולא את הראש, אבל אילו פעולות אתם ממליצים או רעיונות יש לכם להציע כדי להרחיק את המכשיר, גם בהמתנה וגם בעת השיחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרחקת המכשיר הנייד מהגוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד להרחיק מהגוף

ד"ר זמיר שליט"א
    01/08/2008

יונתן יקר:
    הטלפון מקרין גם בעת כוננות מדי פעם סיגנל חזק, להזכיר לשרת שאתה על המפה.
    כדאי להרחיקו מהגוף ולהחזיקו בתיק צילום קטן, ולשאת אותו ביד.
    אם מדברים ברמקול, ניתן להשעין את הטלפון על משהו על השולחן, ולדבר, כדי שלא יקרין על היד.
    כדאי להשתמש באוזנית הנגמרת בצינור אוויר, שהדגמתי רק קודם ביומן חדשות ערוץ 1.
    צריך קצת דמיון יצירתי להחזיק את הטלפון רחוק מהגוף, אבל מנסיון אישי אני אומר שזה בהחלט אפשרי.
    האם לא דיברנו בנושא אחר (עץ המשפחה, בעניין סבך א. פ. ?).
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו