מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הרחקת המכשיר הנייד מהגוףיונתן פיין01/08/2008
שלום רב לד"רים הנכבדים, אני קורא פה את המלצותיכם לשאלות הקוראים. המלצתכם ברוב המקרים היא להרחיק את הסלולרי מהגוף. יש לי קושי להבין כיצד ניתן לעשות זאת. המכשיר הוא נייד והוא נישא איתי לכל מקום שבו אני הולך. כיום אני שם אותו בכיס הקדמי של המכנס. מרחק סנטימטרים ספורים מגופי. במידה ואני לוקח עימי תיק גב, אוכל לשים את הנייד בתיק - אבל גם זה יחסית קרוב לגוף - אם לא קרוב לאגן אז קרוב לעמוד השדרה. גם כאשר אני משוחח עם ספיקר, היד שלי מחזיקה במכשיר והיד שלי נחשפת לקרינה. אני מסכים שעדיף לחשוף את היד ולא את הראש, אבל אילו פעולות אתם ממליצים או רעיונות יש לכם להציע כדי להרחיק את המכשיר, גם בהמתנה וגם בעת השיחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד להרחיק מהגוף
ד"ר זמיר שליט"א01/08/2008יונתן יקר:
הטלפון מקרין גם בעת כוננות מדי פעם סיגנל חזק, להזכיר לשרת שאתה על המפה.
כדאי להרחיקו מהגוף ולהחזיקו בתיק צילום קטן, ולשאת אותו ביד.
אם מדברים ברמקול, ניתן להשעין את הטלפון על משהו על השולחן, ולדבר, כדי שלא יקרין על היד.
כדאי להשתמש באוזנית הנגמרת בצינור אוויר, שהדגמתי רק קודם ביומן חדשות ערוץ 1.
צריך קצת דמיון יצירתי להחזיק את הטלפון רחוק מהגוף, אבל מנסיון אישי אני אומר שזה בהחלט אפשרי.
האם לא דיברנו בנושא אחר (עץ המשפחה, בעניין סבך א. פ. ?).
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)