מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיבורית בלוטוס ומטען שקע מצתמשה07/08/2008
שלום רב רוב העבודה שלי במהלך היום היא ברכב לכן יש לי דיבורית בלוטוס שיושבת לי ממש מעל הראש והפלאפון מונח על זרוע ממולי האם זה מסוכן כמו כן ברכב יש לי מטען שקע מצת שאיתו אני מטעין את הפלאפון ואת הדיבורית האם זה גם מסוכן ואם הדיבורית מסוכנת האם עדיף לי להשתמש באוזניה רגילה וזהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במרחק 60 ס"מ מהראש פלאפון לא מסוכן
ד``ר דני וולף07/08/2008המצת של הרכב, מתח ישר ונמוך, לא גורם שום בעיות.
במרחק של 60 ס"מ מהראש, שום רכיב של טלפון לא מסוכן.
בקיצור הסר דאגה מלבך בכל הקשור לקרינה, אולם תדאג מאוד לבטיחות הנהיגה, שכן שיחות כל כך אינטנסיביות שאתה מנהל בזמן הנהיגה, מסוכנות הרבה יותר מכל קרינה, והן מהוות סכנה ממשית לתאונות, וטעויות אחרות בנהיגה.
בקיצור אם הפלאפון לא יטגן לך את המוח, בטוח שהוא יטמטם לך את המוח בזמן הנהיגה, חבל וגם מסוכן מאוד.
בברכה ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה
משה07/08/2008הדיבורית נמצאת ממש מעל הראש שלי זה בטוח לא 60 ס"מ מהראש יש פיתרון יותר טוב מזה זה דיבורית שיושבת על הסך שמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיבורית על מסך השמש
ד"ר זמיר שליט"א07/08/2008אם אנחנו מדברים על דיבורית אישית, לא נראה לי לא מסוכן.
דיבורית של רכב, אז שהאנטנה בכל מקרה תהיה בחוץ.
בלוטוס על מסך השמש יכול להיות בסדר, כי היא משדרת כ- 1 מיקרוואט לס"מ רבוע. לראש יגיע הרבה פחות. בעת שיחה, לדבר, ולנתק מהאוזן.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הולך קישור.
אילן15/08/2009בקיצור, דגם NOKIA HF-6W...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לשאול -
אילן16/08/2009האם דיבורית בתדר 2.4 גיגה הרץ (למשל מהדגם שכתבתי) והנמצאת ברכב שהוא למעשה קופסה סגורה ומתחברת למצת (אין אנטנה חיצונית שניתן להוציא מחוץ לרכב) הינה מסוכנת/מקרינה/מזיקה? או שזה תקין להיות בנוכחותה גם שעות נסיעה רבות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנסה לעשות סדר.
רם דישון16/08/2009אנחנו מדברים על שני ערוצי תקשורת:
האחד- בין הנייד לבין הדיבורית בלותות', בתדר 2.4 גיגהרץ.
השני- בין הנייד ל"אנטנה" (מכונה תחנת בסיס בעגה המקצועית).
הראשון אינו מסוכן. ההספק בו מדובר זעיר וזניח.
השני בעייתי יותר. אמנם אם מרחק הנייד מגופך גדול מ-60 ס"מ הסיכון יורד מאד, עדיין רוב ההספק המשודר נשאר בתוך הרכב ומיעוטו מצליח לצאת דרך החלונות, ולכן לא הייתי ממליץ לנהל כך שיחות ארוכות.
אוזניה לא תפתור את הבעיה- כי היא תבוא במקום ערוץ הבלותות', שכאמור סיכונו זניח.
אם, כמו שכתבת, רוב עיסוקך במשך היום הוא ברכב, ואתה מנהל בו שיחות ארוכות- שקול התקנת דיבורית קבועה (לא בלותות') עם אנטנה חיצונית. בצורה זו ההספק המשודר מתועל ישר לאנטנה החיצונית. גם תוריד את הסיכון וגם תהנה מאיכות שיחה הרבה יותר טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי...
ד"ר זמיר שליט"א16/08/2009אם הדיבורית משדרת בתוך הרכב, זו בעייה, כי חלק ניכר מהקרינה מוחזר מהקירות ופוגע בך ובנוסעים האחרים.
תכול להחליף לדיבורית עם אנטנה מחוץ לרכב ?
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)