מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בבקשה תעננה לי דחוףףףףףףףףףףףסיוןןןן19/08/2008
שלום! אני רוצה לשאול לגבי אמא שלי: אמא שלי כמעט ולא מדברת ביכלל בפלאפון אבל יוצא מדי פעם שהיא מדברת חצי שעה עד שעה. והיום במיקרה יצא דהיא דיברה הממוןן פשוט המון בערך 45 דקות. ואז אחרי זה היא עוד דיברה חצי שעה בטלפון אלחוטי. וזה ממש לא תמיד ככה. בעבודה אמא שלי לא מדברת ביכלל בפלאפון חוץ מ איתי-שאנחנו בערך מדברות 10 דקות מקסימום. וכשהיא מדברת חצי שעה בערך אז מתחילה ליכאוב לה האוזן. והיום במיקרה לא כאבה לה האוזן ביכלל555. גם אחרי חמי שעה שהיא דיברה בפלאפון וגם אחרי חצי שעה בטלפון אלחוטי. אז אציתי לישאול אותך האם לא יכול ליהיות סרטן??????????? בבקשה תענה ליא! אני מממממשששששששש מפחדת!@!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמא שמדברת בסלולרי
ד"ר זמיר שליט"א20/08/2008ההשערה שלך בהחלט נכונה.
האמא שלך הולכת להוריד לעצמה על הראש צרה גדולה, אם לא תשנה ממנהגיה.
תגידי לה שתתחיל לדבר עם אוזנית, או לכל הפחות עם הרמקול של הטלפון,
לקצר את זמני השיחות, או לעבור לטלפון קווי.
להרחיק את הטלפון מהגוף.
זה דחווווווווווף באמת.
חבל לשלם בבריאות או בחיים בגלל שטויות.
אנא תזהירי אותה בשמי.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךךךךך
סיוןןןן20/08/2008אבל אמא שלי בכלל לא מדברת!!! בכלל!!!!! זה רק פעם ב4חודשים ואולי אפילו בחצי שנה שזה יוצא ככה. וככה ברגיל היא לא מדברת ביכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהיא מדברת בנוקיה 3100
סיוןןןן20/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוקיה 3100
ד"ר זמיר שליט"א20/08/2008אין לי כוונה לבדוק את כל המודלים של נוקיה.
תקנה לאמא שלך אוזנית, ואז אין לה בעייה.
יש רק להרחיק את האלפון מהגוף.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמא בטלפון
זמיר שליט"א20/08/2008ממכתבך הקודם נראה שכל פעם שהיא מדברת, זה נמשך הרבה זמן. בקיצור: מעט זמן מעט בעיות. כל טוב, זמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא יש רק אחת
ד"ר זמיר שליט"א20/08/2008אז איך לכם בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
סיוןןןן20/08/2008למה התכוונת שאמרת אמא יש רק אחת אז אין לכם בעיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא יש רק אחת
זמיר שליט"א20/08/2008התכוונתי שצריך לדאוג לבריאותה. אם כמעט אינה מדברת בסלולרי, אז אין לך בעייה עם זה. כל טוב, זמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)