זרחן

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• זרחן
    רוני
    23/08/2008

(מקווה שהשאלה נוגעת לפורום המכובד באן ) האם זרחן הנמצא על שעון יד מסוכן ? ( שעון יד שעונדים אותו 24/7 ) ישנם שעונים ספורטיביים / צלילה שהספרות שלהם מכילות כמות נכבדה של זרחן ( מעין תאורת לילה !! ) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרחן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרחן מסוכן ?

ד"ר זמיר שליט"א
    23/08/2008

רוני יקירי:
    אנחנו לא עוסקים כאן בקרינה מייננת, אלא בבלתי מייננת.
    מהזרחן בשעון ניתן למדוד קרינה מייננת אבל בעצמה נמוכה מאד.
    יש לי מונה גייגר דיגיטלי מודרני, ואני יכול למדוד כמה קרינה יוצאת משעונך.
    אנא תאם אתי,
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה , אך...

רוני
    23/08/2008

אני לפני רכישת שעון , מבין דבריך אני למד כי קיימת קרינה מהזרחן של השעון, לא משנה לי מהי כמות הקרינה והאם היא מסוכנת , אני מוותר על שעון עם זרחן , ואשתדל קנות שעון ללא . To be on the safe side

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת / עדכון

רוני
    24/08/2008

קיבלתי מייל מאחד היבואנים המכובדים בארץ עם תשובה הטוענת כי "הזרחן יצא מזמן מתעשיית השעונים" , היום משתמשים בחומר זוהר שאינו מסוכן ... מעניין ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זרחן או לא ?

ד"ר זמיר שליט"א
    25/08/2008

רוני יקר:
    אם יש חומר לא זרחני, והקרינה זניחה, אולי זה טוב, אני לא יודע. כפי שאמרתי אני יכול למדוד משעון כזה עם גייגר, ולהשוות את המדידה לרקע.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרחן

זמיר שליט"א
    26/08/2008

כמדומני שעניתי על כך. רק מדידה מהשעון תראה אם הוא מסוכן או לא. יש לי גייגר למדוד זאתץ כל טוב, זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו