מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זרחןרוני23/08/2008
(מקווה שהשאלה נוגעת לפורום המכובד באן ) האם זרחן הנמצא על שעון יד מסוכן ? ( שעון יד שעונדים אותו 24/7 ) ישנם שעונים ספורטיביים / צלילה שהספרות שלהם מכילות כמות נכבדה של זרחן ( מעין תאורת לילה !! ) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרחן מסוכן ?
ד"ר זמיר שליט"א23/08/2008רוני יקירי:
אנחנו לא עוסקים כאן בקרינה מייננת, אלא בבלתי מייננת.
מהזרחן בשעון ניתן למדוד קרינה מייננת אבל בעצמה נמוכה מאד.
יש לי מונה גייגר דיגיטלי מודרני, ואני יכול למדוד כמה קרינה יוצאת משעונך.
אנא תאם אתי,
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה , אך...
רוני23/08/2008אני לפני רכישת שעון , מבין דבריך אני למד כי קיימת קרינה מהזרחן של השעון, לא משנה לי מהי כמות הקרינה והאם היא מסוכנת , אני מוותר על שעון עם זרחן , ואשתדל קנות שעון ללא . To be on the safe side
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת / עדכון
רוני24/08/2008קיבלתי מייל מאחד היבואנים המכובדים בארץ עם תשובה הטוענת כי "הזרחן יצא מזמן מתעשיית השעונים" , היום משתמשים בחומר זוהר שאינו מסוכן ... מעניין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרחן או לא ?
ד"ר זמיר שליט"א25/08/2008רוני יקר:
אם יש חומר לא זרחני, והקרינה זניחה, אולי זה טוב, אני לא יודע. כפי שאמרתי אני יכול למדוד משעון כזה עם גייגר, ולהשוות את המדידה לרקע.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרחן
זמיר שליט"א26/08/2008כמדומני שעניתי על כך. רק מדידה מהשעון תראה אם הוא מסוכן או לא. יש לי גייגר למדוד זאתץ כל טוב, זמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)