אנטנות סלולריות ליד גן ילדים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אנטנות סלולריות ליד גן ילדים
    רפי
    28/08/2008

שלום, רשמתי את ילדי לגן ילדים שבמרחק של 140-150 מ' יש אנטנת תורן גבוהה של חברה סלולרית(אין מבנים בין הגן לבין האנטנה שיחסמו/יורידו את רמת הקרינה, האנטנה על עמוד בכביש הראשי) ובמרחק של כ-250 מ' אנטנת תורן גבוהה נוספת של חברת סלולרית. האם צפויה סכנת קרינה והאם במרחקים כאלו שווה להזמין בדיקת קרינה. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה נראה לי מסוכן לילדים

אמיר
    28/08/2008

אני לא מומחה, אך לפי מה שאני מבין ממחקרים שנעשו, אנטנה הקרובה מ-500 מטר עלולה לסכן, בפרט את הילדים. אין להתפשר על הבריאות של הילדים, יש לנקוט בכל הצעדים כדי למנוע מהם את נזקי הקרינה. זאת בושה למדינה שתקן הקרינה מאפשר לפגוע בבריאות ילדים, והכל בניצוחו של השר אטיאס, אשר מסרב לחתום על התקנות להגבלת הקרינה בביתי הספר וגני ילדים. יש לשנות מיד את התקן הקרינה המושחת, ל-0.1 כפי שכבר נעשה במקומות אחרים בעולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לתשובת המומחים

רפי
    31/08/2008

שכן הבנתי שמרחק של 150 מ' מספק.שאין קרינה במרחק כזה.. אודה לדעתם של המומחים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרחק 150 מטר

ד"ר זמיר שליט"א
    31/08/2008

בדרך כלל מרחק כזה מספיק, בפרט באנטנות איזוריות שהאלומה מכוונת גבוה, ואולי יגיעו "פירורים" לארץ.
    להערכתי המבוססת על מדידת מקרים רבים, אין מאנטנה כזאת שום סיכון.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "לי זה נראה מסוכן"

ד"ר זמיר שליט"א
    31/08/2008

רפי יקר:
    אני אומר שוב, לא נראה לי שהאנטנה מסכנת שם את הילדים, לפי המרחק, והאנטנה הגבוהה שאתה מתאר.
    גם אני לא מתפשר על בריאות של ילדים. בועדת הפנים של הכנסת דרשתי סף חשיפה בטיחותי לציבור של 1 מיקרוואט לס"מ רבוע, שמגיעה לבתים, אז בפנים הבתים תיכנס לא יותר מ- 0.1 .
    ועדת הפנים נתקעה על זה, והבטיחה לי לדון בזה בועדת מומחים.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטנה לייד גן ילדים

ד"ר זמיר שליט"א
    31/08/2008

רפי יקר:
    לעניות דעתי אין סיכון לילדי הדן מהאנטנות האלה.
    הן נועדו לתת שירות לאיזור, והאלומה אולי מגיעה לראץ באיזור הגן, ואז רמת הקרינה שניתן למדוד ממנה, זניחה.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו