מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה בראוטר ותקע חשמלי.אריק28/08/2008
שלום וברכה. מצטער על השאלה הקצת ארוכה. יש לי ראוטר אליו מחוברים 2 מחשבים (דגם siemens sl-2) 1 בכבל חוטי והשני בכבל אלחוטי. רציתי לשאול האם הקרינה הנפלטת מהאינטרנט האלחוטי זניחה או רצינית? אם יש לי אפשרות לעשות רשת חוטית, אך להפסיד מעט נוחות, האם זה כדאי? ובכלל, אם אני מתחבר לראוטר אך מבטל את ה"אלחוטיות" שלו, הוא לא יפלוט קרינה בכלל נכון? שאלה נוספת, מאחורי המיטה שלי יש שקע חשמלי אליו לא מחובר כלום, האם במצב זה הוא פולט קרינה או משהו? ועוד שאלה, גם מאחורי המיטה שלי, נמצא השקע של הטלפון ממנו יוצא הכבל של הטלפון והמודם, משם יוצאים גם דברים מזיקים? תודה רבה והמשך יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראוטר ותקע
ד"ר זמיר שליט"א31/08/2008בחור יקר:
ראוטר עלול להיות חזק או חלש, יש כאלה ויש כאלה. מהראוטר שלך נין למדוד את הקרינה,
ואז לדעת בדיוק.
אוכל להשאיל לך מכשיר למדוד זאת, ללא תשלום, הבעייה שקילקלו לי אותו,
ושלחתי אותו לתיקון בארה"ב.
אני אביא אותו אישית ב- 3 באוקטובר.
מה שאפשר לעשות, למסך אותך עם נייר אלומיניום, שיסתיר ממך את הראוטר.
זה ממסך לגמרי לאותו כיוון.
באשר למכשיר, תוכל להתקשר איתי ולתאם 03-574-7527.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל התקע - שכחתי
ד"ר זמיר שליט"א31/08/2008מהתקע אין כמעט קרינה, וזה תלוי בכבלים בקיר.
ליתר בטחון תשמור מרחק של 50 ס"מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר שאלה נוספת.
אריק31/08/2008קודם כל, אשמח לקבל את המכשיר למדידה\. תודה רבה לך, אתאם איתך טלפונית. בכל מקרה, ביטלתי את אפשרות ה"אלחוטיות" בנתב, ועשיתי רשת חוטית, האם זה מבטל את הקרינה של הראוטר בכלל? תודה רבה ד"ר..!! כן ירבו כמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - בחור
תגובה לתגובה31/08/2008בעניין מכשיר מדידה הוא מטייל, ומישהו קילקל אותו, כך שהוא נשלח לתיקון בארה"ב. אני אביא אותו אתי ב- 3 באוקטובר משם. בעניין הראוטר הקווי: אין ממנו קרינת שידור, אבל יש ממנו שדה מגנטי ניכר, ותריך לשמור מרחק 60 ס"מ לפחות. כל טוב, זמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתב קווי..
אריק01/09/2008קודם כל תודה. דבר שני, שדה מגנטי של ראוטר = שדה מגנטי של מודם רגיל.. לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה היא לראוטר קווי..
אריק01/09/2008הכוונה בהשוואה היא לראוטר קווי, לא אלחוטי. (ביטול אפשרות האלחוטיות בראוטר) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראוטר קווי \ אלחוטי
ד"ר זמיר שליט"א02/09/2008מבחינת הקרינה, ראוטר קווי עדיף, מכיוון שאינו מקרין קרינת שידור.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה...
אריק02/09/2008תודה רבה ד"ר... אצור איתך קשר בטלפון בקשר למכשיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשדה מגנטי של ראוטר
תגובה לתגובה02/09/2008מכל מכשיר חשמלי כולל ראוטר נושרה שדה מגנטי בתדר הרשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)