לד"ר שליטא

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• לד"ר שליטא
    רועי
    03/09/2008

שלום לך מר שליטא, מאוד התרשמתי מפורום זו. אני עובד במשרד ובקיר שמאחורי ישנו לוח חשמל . מהם הסכנות הנגרמות לי באופן אישי? מה עליי לעשות, ואיך אוכל לבדוק זאת. תודה רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר שליטא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתרחק מהקיר עם ארון החשמל

ד``ר דני וולף
    05/09/2008

הקיר כמעט אינו חוסם את השדה המגנטי של החשמל, בייחוד אם לא מדובר בקיר בטון. לוח חשמל מקרין חזק מאוד, ולשבת יום עבודה שלם ליד אותו קיר, מרשם בטוח להמון קרינה. אם אתה רוצה להיות בטוח בדבריי, כדאי מאוד למדוד את עוצמת השדה המגנטי במקום עבודתך.
    להתרחק 2 מטרים מהקיר עשוי לפתור את הבעיה, אבל צריך למדוד
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה- מי יכול למדוד?

roui
    07/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שדה מגנטי מלוח חשמל

ד"ר זמיר שליט"א
    09/09/2008

רועי יקירי:
    אתה נמצא בסיכון רציני שם. קודם כל התרחק מהארון. השדה המגנטי החזק שהוא משרה סביבו, עובר דרך קירות כאילו היו אוויר. תרחיק את עמדת העבודה שלך ככל האפשר מהארון.
    אני לא יודע מה חוזק השדה המגנטי המגיע לעמדת העבודה שלך. צריך להתרחק לפחות 2 מטרים.
    אחרי זה אפשר למדוד. אני אוכל להשאיל לך מכשיר למדידה עצמית. הבעייה שאני טס הערב לחו"ל, ואחזור רק ב- 3 באוקטובר.
    תתקשר אתי אחרי זה.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו