מחשב נייד וקרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מחשב נייד וקרינה
    אני
    03/09/2008

מהן הסכנות בהנחת המחשב הנייד על הברכיים, ואם אני שם חוצץ בין המחשב לברכיים (כרית למשל), האם, אם בכלל, זה יכול עדיין להזיק? מקווה שהשאלה ברורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשב נייד וקרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבל על האשכים

ד``ר דני וולף
    05/09/2008

מחשב נייד מקרין חזק, קרינה מסוגים שונים. ה- LAPTOP מקומו על השולחן, ולא על הברכיים למרות שמו האנגלי. חבל על האשכים! הכרית לא עוזרת במאומה.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית, תודה על התשובה

אני
    05/09/2008

ומעבר לכך, כאשר הלפטופ מונח על השולחן, ורגליי מתחת לשולחן, והרי הקרינה עדיין בסביבה, האם היא יכולה בכל זאת להזיק? משום שהשולחן הוא בכל מקרה מעין חוצץ, גם אם המרחק הוא יחסית גדול יותר מאשר חוצץ כעין כרית. ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפ טופ על השולחן סביר

ד"ר דני וולף
    07/09/2008

כשהלפ-טופ על השולחן, המרחק לאשכים הוא גדול מ- 30 ס"מ אני מניח, ובתוספת השולחן כחוצץ, בו נגיד שמספיק. בברכה ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר :)

אני
    08/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו