מרחק

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מרחק
    niso
    07/09/2008

שלום רציתי לשאול כמה מרחק צריך להרחיק את הסוללרי בכדי שלא יזיק מה הוא הטווח המקסימאלי לקינה של הטלפון ? יש לציין שאצלנו יש קליטה נומוכה מאוד אני נוהגת הכך 5 שנים לישון וסוללרי מתחת לראש שלי אני יודעת שכמה זה מזיק האם המכשרים החדשים פחות מקרנים מהישנים ? רוצה לשאול איזי בדיקות אפשר לעשות בכדי שנהיה בטוחים שלא עשינו נזק לגוף שלנו העניין מאוד מדאיג אותי בתקופה האחרונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרחק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרחק מסלולרי

זמיר שליט"א
    12/09/2008

ראשית אומרים סלולרי ולא סוללרי. שנית, ממרחק כ- 60 ס"מ קרינת הטלפון זניחה, ולא עוברת את הרקע, דהיינו דבר עם הרמקול, או אוזנית, ותרחיק את הטחפון מהגוף. טווח המכשיר תלוי בדגם, ובתנאי הקליטה שהשרת קולט אותך, ומורה לטלפון שלך באיזו רמה לשדר. אם הקליטה טובה, יורה לטלפון לשדר חלש, וכן לביפך, בקליטה גרועה, מחניון תתקרקעי ואפילו סתם מבניין. במעלית השידור יהיה מכסימלי, כי קירות המתכת ממסכים את הטלפון, לא יקבל תשובה מהשרת, ואז ישדר במכסימום. כשתצא מהמעלית, הקליטה תשתפר, והקרינה תיחלש. מקום בו הקליטה גרועה, זה מקום בו הטלפון ישדר במכסימום הספק, וזה הכי מסוכן. אסור לישון עם הטלפון מתחת לכר, זה מיותר, ומסוכן ביותר, כי גם במצב כוננות, הטלפון שולח סיגנל לשרת כל דקה, או יותר, להודיע שאת זמינה, ואת חוטפת את מנת הקרינה. באשר לישנים או חדשים, הכל תלוי במודל, ובמצבו מול האנטנה, אם נקלט טוב, הקרינה חלשה, אם נקלט רע, משדר חזק, כמו שניזכר לעיל. בדיקות הייתי ממליץ רק על בדיקות שיגרתיות שנתיות. לגלות נזק לגוף לעיתים ניתן, אם הנזק בולט. אם הנזק לא בולט (עדיין) לא ניתן לגלות. בדיקות כרומוזומים עשוייות לגלות נזק, אולם הן יקרות, והרופא לא ימליץ ללא סיבה ברורה ורצינית. גם מיפוי רצפי DNA זה יקר מאד, ולא מעשי, וגם לא תמיד יתן תוצאות שיראו אם יש נזק דווקא מהקרינה. הדאגה שלך מובנת, ראשית תפסיקי מייד לישון עם הטלפון מתחת לראש, ולדבר ללא אוזנית. קני אוזנית, ותורידיחלק ניכר מהסיכון. כל טוב, ושנה טובה. זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרחק מסלולרי 60 ס"מ

ד``ר דני וולף
    12/09/2008

מקובל ש- 60 ס"מ הוא מרחק בטוח לחלוטין מטלפון סלולרי. אני מניח שגם 20 ס"מ בטוח.
    אסור לישון עם טלפון ליד הראש, פלאפון מקרין גם שלא מדברים בו
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו