קרינה מרשת WIMAX

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מרשת WIMAX
    אמיר
    08/09/2008

פורסם שבקרוב יהיו אנטנות חדשות לתמוך ברשת ה-WIMAX. השאלה שלי האם הקרינה של אנטנות ה-WIMAX היא דומה לזה של הסלולרים, או שמדובר בקרינת רדיו? האם ההגנות שדיברו כאן בפורם נגד הקרינה של האנטנות הסלולריות תקפות גם נגד הקרינה של אנטנות ה-WIMAX? מתי לדעתכם תהיה רשת כזאת פרוסה בארץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מרשת WIMAX

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מאנטנות ברשת WIMAX

ד"ר זמיר שליט"א
    09/09/2008

אמיר יקר:
    ה- WIMAX זו רשת שתוכל לשדר גם למרחקים של עשרות קילומטרים.
    היא כבר בניסויים כמה ערים בישראל. זהו אמצעי להגדיל את כמות השידורים הנחוצים לשירותי הוידאו והאחרים של הדור ה- 3 .
    ה- WIMAX תשדר בתדרים גבוהים יותר, המאפשרים להגדיל את רמת הקרינה בחסות החוק, כי ה- "תקן" מחושב כאשר התדר נמצא במונה, וככל שהתדר עולה, ניתן להגדיל את עוצמה הקרינה, זהו למעשה סוס טרוייאני להגדיל את הקרינה בחסות החוק.
    אני הודעת את השגותי למערכת זו לועדת הפנים ואיכות הסביבה של הכנסת, שם אני מופיע כנציג ציבור. חברי הועדה יודעים את הנקודות, וגם חומר טכני רב שלחתי להם.
    בקיצור, הסיכון ממערכת זו גדול יותר מהנוכחית.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו