קרינה מכבל חשמלי שעובר בחניון תת קר

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מכבל חשמלי שעובר בחניון תת קר
    סיגלית
    09/09/2008

שלום רב, אנו גרים בדירת גן. מתחת לדירת הגן עובר כבל חשמלי, המספק חשמל לבניין כולו. הזמנו את נציג איכות הסביבה לבצע מדידה בחדרים . התוצאות הראו קרינה הנעה בין 2 ל 3 מיליגאוס (מדידה נערכה באמצע היום). שינינו את מיקום המיטות בחדרים. שאלתי היא האם מיסוך של הכבל יכול לעזור ? בעלי בדק זאת עם חברה מסויימת והם אמרו שהם לא יכולים להבטיח פחות מ2 מיליגאוס. יועצים אחרים טענו שהרמות הללו תקינות ואין מה לדאוג . מה דעתך ? האם ישנן פתרונות נוספים עליהם תוכל להמליץ ? האם זה מסוכן? אלו שלו הרמות שמימילא ישנן בכל בית עקב קרינה שלכשירים חשמליים כאלו ואחרים ? לתשובתך אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכבל תת קרקעי

ד"ר זמיר שליט"א
    09/09/2008

סיגל יקרה:
    2 עד 3 מיליגאוס זה גבולי, עד מעט גבוה.
    אני לא אוהב שזה עובר 1 מיליגאוס.
    אם הכבל עובר בחניון, ניתן להזיז אותו, אם הוא בקרקע, גם כן ניתן להעביר כבל במקום אחר. אם זה כבל ששיך לבניין, תנסה לסדר זאת עם הועד, שיפנה לחברת החשמל.
    תנסה גם למדוד בעצמך אוכל להשאיל לך מכשיר, ללא תמורה, כמובן. חשוב למדוד בחדר שינה וחדר ילדים. שם אני לא רוצה לראות יותר מ- 1 מיליגאוס.
    אחרי שתמדוד נראה. הבעיה שאני טס היום לחו"ל ואחזור ב- 3 באוקטובר.
    תתקשר אחרי זה.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו